Skip to content

Billie Eilish lanseaza in aceasta saptamana o noua melodie intitulata My Future

Cantareata in varsta de 18 ani a anuntat printr-o postare pe contul ei de Instagram ca noul single este programat sa apara joi, pe 30 iulie. Nu se stie exact daca piesa va fi preluata de pe cel de-al doilea mult asteptat album al artistei.

View this post on Instagram

“my future” out thursday

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Melodia vine dupa hitul emotionant „Everything i wanted” si lansarea din februarie a piesei „No Time To Die”, de pe coloana sonora a viitorului film James Bond cu acelasi titlu. Turneul mondial al lui Elish din 2020 a fost amanat din cauza pandemiei, la fel ca si lansarea noului film.

In tot acest timp, Eilish a avut mai multe proiecte. Artista si tatal ei, Patrick O’Connell, au fost DJ-i la „Me & Dad Radio” de la Apple Music, in aprilie a sustinut impreuna cu fratele si producatorul ei, Finneas, un concert live transmis online si au cantat in cadrul mai multor evenimente caritabile online.

Cu albumul ei de debut, „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?,”, a scris istorie la premiile Grammy, unde a castigat patru premii, pentru piesa si albumul anului, cel mai bun artist nou si inregistrarea anului. A devenit cea mai tanara cantareata care a reusit sa castige premiul pentru albumul anului, intrecand artisti precum Taylor Swift. A fost prima data cand o artista feminina a primit toate cele patru trofee simultan.

De asemenea, Eilish a castigat si premiul Grammy pentru cel mai bun album vocal pop, obtinand cinci dintre cele sase nominalizari ale sale. Singurul trofeu pe care nu l-a primit a fost pentru cea mai buna interpretare pop solo, castigat de Lizzo.

Postarea sa de pe Instagram este prima fotografie cu ea insasi, de cand si-a schimbat continutul obisnuit in favoarea sustinerii miscarii Black Lives Matter dupa moartea lui George Floyd.

Mai multe detalii despre piesa „My future” nu sunt inca disponibile.      

La inceputul anului, Eilish a anuntat ca va lansa un documentar, pe care il filmeaza incepand din iulie 2018, regizat de R.J. Cutler si produs de Interscope Records.

Cantareata americana a prezentat recent, in cadrul emisiunii Me&Dad Radio cateva melodii pe care le considera esentiale pentru copilaria ei, printre care hit-urile lui Britney Spears, Avril Lavigne si The Beatles – in special „Losing Grip” a lui Lavigne.

Printre melodiile mentionate de Eilish se numara „One More Time” a lui Britney Spears, din 1998, si single-ul „Something” a legendarei trupe The Beatles din 1969, de pe albumul „Abbey Road”.

Billie Eilish s-a nascut pe 18 decembrie 2001 si a intrat in atentia publicului pentru prima data in 2015, cand a incarcat melodia „Ocean Eyes” pe SoundCloud.

Piesa a fost scrisa si produsa de fratele ei Finneas, cu care colaboreaza pentru muzica si spectacole live. EP-ul ei de debut, „Don’t Smile at Me”, lansat in august 2017, a devenit rapid un hit international, ajungand in top 15 in SUA, Marea Britanie, Canada si Australia.

Citește în continuare