Skip to content

VIDEO. O carte de bucate cu retete din serialul “Friends” urmeaza sa apara pe piata. Acum 4 retete delicioase pe care sa le faceti acasa

“Friends: The Official Cookbook” de Amanda Yee este cartea oficiala de bucate a serialului american “Friends”, care urmareste exact mesele faimoase ale celor sase personaje din toate cele 236 de episoade. Cartea de bucate are peste 70 de retete deja cunoscute de spectatori, cum sunt chiftelele lui Joey, clatitele lui Janice, sandvisul The Moist Maker, desertul Rachel’s Trifle sau cina de Ziua Recunostintei a Monicai, acel Friendsgiving Feast.

Cartea de bucate va avea mentionat si fiecare episod in care poti descoperi reteta originala, pentru a revedea in timp real ceea ce savurati. Retetele sunt pentru toate categoriile de bucatari, de la cei amatori, care nu sunt foarte pretentiosi la mancare, la bucatarii profesionisti, ca personajul Monica.

Reteta de desert a lui Rachel

Reteta The Most Maker

Reteta Mac’n’Cheese

Reteta Cartofii lui Phoebe

Volumul cuprinde 70 de retete inspirate de episoadele ”Friends”, culese de Amanda Yee – un chef-bucatar din Oakland, California, care se afla in prezent la Copenhaga.

Cartea este disponibila cu pre-comanda pe Amazon pentru 27 dolari. “Friends: The Official Cookbook” va fi disponibila incepand cu 22 septembrie 2020. ”Friends: The Official Cookbook” este prima carte oficiala a serialului ”Friends”, insa pe piata se mai gasesc ”The One with All the Recipes” si ”Unofficial F.R.I.E.N.D.S Recipe Book”.

“Friends” trebuia sa aiba un episod aniversar, cu o reuniune a intregii distributii, insa filmarile au fost amanate

Productia serialului “Friends” s-a terminat acum 10 ani, insa fanii inca asteapta reintregirea grupului de prieteni new-yorkezi. Serialul “Friends” a fost difuzat timp de 10 sezoane, din 1994, iar ultimul episod a avut 52.5 milioane de telespectatori doar in Statele Unite, cea mai mare audienta a unui episod dintr-un serial. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer vor fi în noile scene filmate.

Citește în continuare