Skip to content

Printesa Anne ii raspunde actritei care o interpreteaza in The Crown. E primul membru al familiei regale care comenteaza serialul

Toata lumea se intreaba ce gandeste famila regala britanica despre serialul care aduce pe ecran cele mai importante momente ale vietii lor intr-o maniera foarte realista.

Pana acum nimeni din familia regala nu a facut un comentariu oficial, desi apropiati ai reginei au lasat sa se inteleaga ca aceasta a urmarit o parte importanta din episoade si a fost nemultumita de felul in care au fost redati anii de scoala ai printului Charles si conservatorismul tatalui sau, printul Philip, in ceea ce priveste educatia copiilor lor.

Zilele trecute insa, printesa Anne – fiica Reginei Elizabeth II-a si sora printului Charles – a facut primele referiri directe la actrita care o interpreteaza, Erin Doherty.

Intr-un documentar care i-a fost dedicat pe canalul ITV la aniverarea a 70 de ani, Printesa Anne a mentionat ca nu se uita la The Crown, dar ajung informatii la ea care o uimesc. “Am citit zilele trecute un articol despre The Crown, nu ma uit la Netflix, nici la serial, dar actrita povestea despre cat timp e necesar pentru a-mi reproduce coafura. Si mi-am spus: cum e posibil sa le ia atat de mult? Eu am nevoie de 10- 15 minute.”, a comentat printesa Anne.

Printesa facea referire la un interviu cu Erin Doherty pentru revista Town and Country, o revista de lifestyle americana care se ocupa mult de viata regalitatilor din lumea intreaga. In respectivul interviu actrita spunea ca la machiaj e nevoie de 10 minute in timp ce pentru coafura sta in cabina specialistilor in fiecare zi cate doua ore.

“Dar e important pentru personaj sa facem cele mai bune transformari pentru ca Printesa, prin coafura si vestimentatia sa se exprima in acel mediu care impune controlul, mediu in care a crescut si si-a gasit o cale de a –si exprima personalitatea”

Erin Doherty este la baza o actrita cu educatie in teatru si cu multe premii de interpretare sau pentru tanara speranta in actorie. Are 28 de ani, e irlandeza si pana la rolul din The Crown nu a avut o cariera spectaculoasa in tv sau cinematografie.

Citește în continuare