Skip to content

(foto) Netflix lucreaza la un remarke dupa celebrul film Rebecca in regia lui Alfred Hitchcock. Premiera 21 octombrie, primele imagini au fost facute publice

Rebecca este unul dintre cele mai cunoscute filme ale lui Alfred Hitchcock, regizorul care a redefinit filmele horror.

Filmul a fost lansat in 1940, a avut la baza o carte care aparuse in 1938 scrisa de Daphné du Maurier si a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film.

In distributia initiala erau Joan Fontaine, o tanara fara niciun fel de griji in viata, casatorita cu un aristocrat foarte bogat – care era interpretat de unul dintre cei mai importanti actori ai epocii, Laurence Olivier. Cand cei doi se instaleaza in noua casa a familiei incep sa fie bantuiti de fantoma primei iubite a barbatului care a murit in circumstante misterioase.

La mai bine de 70 de ani de la lansarea filmului, o noua versiune este in productie si va avea premiera pe Netflix pe 21 octombrie, foarte aproape de Halloween, un timp perfect pentru filme cu fantome.

Noul film este regizat de Ben Wheatley (High-Rise, Kill List), iar cuplul din rolurile principale e interpretat de Lily James ( Cendrillon si Baby Driver) si Armie Hammer, cel care l-a jucat pe Oliver in filmul Call Me by Your Name.

 Kristin Scott Thomas va fi Mrs Danvers, guvernanta antipatica a casei.  Din distributie mai fac parte Ann Dowd, Keely Hawes, Ben Compton si Sam Riley.

Primele imagini au fost facute publice in urma cu cateva zile de catre regizorul seriei.

Citește în continuare