Skip to content

O initiere emotionanta de familie: acum puteti sa cumparati berea care apare in Harry Potter

Pentru un copil care a crescut cu cartile lui Harry Potter, carti care au fost bucuria parintilor pentru ca, in sfarsit, cel mic citea, un pahar cu Moldus Mordus, berea iconica din carti poate fi un cadou foarte frumos si un mesaj despre trecerea lui de la adolescent la un tanar adult.

Ar putea fi o initiere emotionanta intre tata si fiu.

Warner Bros Studio Tour London vinde de cateva zile bautura magica  Butterbeer pe site-ul sau, iar asta inseamna ca nu mai e nevoie sa ajungeti sa faceti turul studiourilor pentru a degusta berea din poveste.

 E o bere fara alcool, deci nu va faceti probleme pentru copiii dv, are eticheta de colectie, costa 5.95 lire si poate fi cumparata de aici.

Atentie, livrarea se face doar in UK, dar sigur aveti prieteni care va pot ajuta cu primitul berii acasa, plus trimisul catre tara. In plus, e important de stiut ca nu se pot cumpara mai mult de 3 sticle la o comanda, pentru ca sunt foarte multe cereri.

Berea a fost lansata la inceputul week end-ului, deci e foarte proaspata vestea si, daca aveti copii fani de Harry Potter, le puteti face un super cadou. 

Citește în continuare