Skip to content

Miniseria “The Third Day”/ “A treia zi” cu Jude Law si Naomie Harris este disponibila pe HBO GO.

Miniseria de 6 episoade “The Third Day”/ “A treia zi”, cu Jude Law si Naomie Harris, are doua parti: ‘Vara” – in care un barbat (Jude Law) viziteaza o insula misterioasa si descopera localnicii hotarati sa-si apere casa cu orice pret si “Iarna” – care o prezinta pe ambitioasa Helen (Naomie Harris), care ajunge pe insula in cautarea unor raspunsuri.

Rolurile principale sunt interpretate de Jude Law (“The New Pope”), Naomie Harris (nominalizată la premiile Academiei Americane de Film pentru “Moonlight), Katherine Waterston (“Fantastic Beasts”), Emily Watson (nominalizata la premiile Emmy® si Globul de Aur pentru “Cernobîl) si Paddy Considine (“The Outsider”).

Spusa pe parcursul a trei episoade, povestea din prima parte, ”Vara”, il urmareste pe Jude Law in rolul lui Sam, un barbat atras de o insula misterioasa de pe coasta britanica, unde intalneste un grup de localnici hotarati sa-si apere traditiile cu orice pret.

Povestea din a doua parte, ”Iarna”, se petrece pe parcursul a trei episoade, iar Naomie Harris o interpreteaza pe Helen, o intrusa ambitioasa, care vine pe insula in cautarea unor raspunsuri, insa sosirea ei nu face dect sa precipite un conflict care ii va hotari viitorul.

Miniseria este o coproducție Sky/ HBO. Este prima dramă originală produsă de noua casa de producție Sky, Sky Studios, în colaborare cu Plan B Entertainment, Punchdrunk și scenaristul Dennis Kelly. Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Felix Barrett and Dennis Kelly sunt producători executivi.

Creata de Dennis Kelly si Felix Barrett, miniseria “A treia zi va fi disponibil pe HBO GO in fiecare marti si va fi difuzat la HBO de la ora 20:00.

Jude Law a primit doua nominalizari la premiile Oscar pentru interpretarea exceptionala a rolurilor din filmele „Cold Mountain” si „The Talented Mr. Ripley”.

Law a primit mai multe premii de-a lungul carierei sale, inclusiv un trofeu BAFTA, patru premii Globul de Aur, trei premii Laurence Olivier si doua premii Tony. In anul 2007, acesta a fost numit cavaler al Ordinului Artelor si Literelor de catre guvernul francez, pentru contributia adusa artei cinematografice mondiale.

Actorul britanic a jucat recent si in seria dramatica de televiziune de la HBO, “The New Pope”.

De asemenea, Jude Law va interpreta rolul tanarului si carismatic magician Albus Dumbledore in a treia productie a francizei „Fantastic Beasts and Where To Find Them”, alaturi de Johnny Depp si Ezra Miller, care este programata sa apara pe 12 noiembrie 2021.

Citește în continuare