Skip to content

Shawn Mendes anunta al patrulea album si lanseaza videoclipul „Wonder”.

Cantaretul canadian Shawn Mendes va lansa noul single intitulat „Wonder” pe 2 octombrie, inaintea celui de-al patrulea album de studio cu acelasi nume, care va aparea pe 4 decembrie prin Island Records.

UPDATE: Mendes a lansat videoclipul Wonder, il puteti urmari mai jos:

Mendes a postat pe retelele sociale un fragment din melodia de „intro” al urmatorului material discografic.

De asemenea, Mendes a distribuit o scrisoare pe Twitter si Instagram, pentru a le oferi fanilor detalii suplimentare despre procesul de lucru al noului album. A mentionat ca „Am incercat sa fiu la fel de real si la fel de sincer cum am fost intotdeauna. Este o lume, o calatorie, un vis si un album pe care imi doream sa le realizez de foarte mult timp.

Mendes a lansat si site-ul interactiv whatiswonder.com care permite utilizatorilor sa parcurga un tur intim de 360 de grade al apartamentului prezentat in tease, o camera plina cu diferite lucruri imprastiate, carti, ziare, un sevalet cu cateva picturi, sticle si pahare goale, o saltea si un pian. Dupa ce acceseaza obiectele, fanii sunt redirectionati catre magazinul virtual pentru a comanda in noi articole din magazinul virtual.

Urmatorul album va fi cel mai recent dintr-o serie de proiecte ale cantaretului, toate cele trei albume anterioare fiind certificate cu „Discul de platina” dupa ce au debutat pe prima pozitie in clasamente. 

In prezent, Mendes este unul dintre cei mai populari artisti din lume cu patru hituri care au strans peste un miliard de ascultari pe Spotify, inclusiv colaborarea cu iubita lui, Camila Cabello, pentru piesa „Señorita”. Melodia a debutat pe locul al doilea in topul Billboard Hot 100 din SUA si a venit dupa succesul piesei „I Know What You Did Last Summer” din 2015.

Mendes a debutat cu EP-ul din 2014 auto-intitulat, urmat de albumul „Handwritten” (2015), al carui single „Stitches” a ajuns pe primul loc in topurile din Marea Britanie si in cele din Statele Unite si Canada. 

Apoi a lansat „Illuminate” (2016), cu hit-urile „Treat You Better” si „Nothing Holdin’ Me Back”, iar doi ani mai tarziu a aparut cel de-al treilea album de studio, auto-intitulat, cu celebra melodie „In My Blood”.

Toate cele trei materiale l-au clasat pe Mendes printre primii artisti care au debutat vreodata pe prima pozitie inainte de implinirea varstei de 18 ani. Cantaretul pop are in palmares 10 premii MTV Europe Music, 8 premii Juno si a primit trei nominalizari la premiile Grammy.

Citește în continuare