Skip to content

Benedict Cumberbatch il va juca pe Doctor Strange si in viitorul Spider Man

In viitorul SpiderMan cu Tom Holland in rolul principal, va fi  transferat un personaj nou din alt film cu super eroi: Doctor Strange care va fi interpretat de actorul Benedict Cumberbatch.

Alegerea lui Cumberbatch pentru acest transfer de personaje marcheaza a treia colaborare intre studiourile Marvel  si Sony Pictures, iar justificarea mutarii unui personaj dintr-un film in altul, dintr-o poveste in alta, vine din faptul ca Stephen Strange (personajul lui Cumberbatch) e din acelasi oras ca SpiderMan – New York, personajele intalnindu-se pe ecran prima data in  “Avengers: Infinity War” in 2018.

Cel de-al treilea film cu “Spider-Man” este gata sa intre in lucru in cateva zile, in Atlanta, avandu-l ca regizor pe Jon Watts, si pe Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon siI Tony Revolori in distributie cu rolurile lor din primele doua filme cu Spider Man.

Aparitia personajului lui Cumberbatch in Spider Man face parte dintr-o intelegere pe care au facut-o cele doua studiouri pentru 3 filme, intelegerea prevede ca Holland va aparea si intr-un alt film Disney.

Desi nu se stie daca intelegerea va continua dupa incheierea acestor productii, Sony lucreaza intens in zona filmelor cu super eroi: “Morbius” cu Jared Leto si  “Venom: Let There Be Carnage” cu  Tom Hardy, sunt doar doua dintre proiectele aflate pe lista Sony.

Cel de-al treilea Spider Man e planificat sa aiba premiera in 17 decembrie 2021, iar “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”  e pus pe lista premierelor pe 25 martie 2022.

Intre timp, ca sa mai aline dorul fanilor, producatorii SpiderMan au organizat o vizita pe platourile de filmare cu cativa spectatori fideli. S-au intalnit de la distanta cu Tom Holland, care a marcat momentul pe pagina lui de Instagram.

Citește în continuare