Skip to content

La Netflix, Meryl Streep, Leonardo DiCaprio si Timothee Chalamet vor juca in comedia „Don’t Look Up” al lui Adam McKay

„Don’t Look Up”, noua comedie regizata de Adam McKay pentru Netflix are deja in distributie nume celebre precum Jennifer Lawrence, Cate Blanchett si Rob Morgan.

Leonardo DiCaprio si Meryl Streep vor juca in ceea ce pare a fi productia cu cele mai faimoase nume de la Hollywood dupa filmul „Ocean’s Eleven” regizat de Steven Soderbergh. Pe langa cei deja mentionati, in viitorul film vor mai interpreta diferite roluri vedete precum Timothee Chalamet, Jonah Hill, Himesh Patel, Ariana Grande, Kid Cudi si Matthew Perry.

McKay va scrie, va regiza si va co-produce filmul prin compania sa Hyperobject Industries alaturi de Kevin Messick.

Filmarile pentru noua productie sunt programate sa inceapa pe 19 noiembrie, in Boston, iar momentan nu a fost anuntata nicio data de lansare a filmului.

„Don’t Look Up” spune povestea a doi oameni de stiinta (interpretati de Lawrence si DiCaprio) care incearca sa avertizeze pe toata lumea de pe Pamant ca un meteorit urias va distruge planeta in sase luni. Cu toate acestea, cei doi se vor confrunta cu un public nereceptiv. Acesta va fi primul film Netflix in care vor juca Leonardo DiCaprio si Jennifer Lawrence.

Dupa anunt, starul din serialul Friends, Mattew Perry, si-a impartasit entuziasmul pentru noul rol scriind pe Twitter: „Voi juca intr-un film cu Meryl Streep! Daca aveti nevoie de mine, voi fi pe banda de alergat pentru urmatoarele sase saptamani.”

DiCaprio joaca in adaptarea „Killers of the Flower Moon” a lui Martin Scorsese, iar Streep a finalizat filmarile pentru „The Prom”, un alt film produs pentru Netflix, de regizorul Ryan Murphy, si joaca in comedia „Let Them All Talk” in regia lui Steven Soderbergh.

Actorul american Timothée Chalamet a jucat anterior cu Streep in remake-ul lui Greta Gerwig „Little Women”.

Acesta a devenit cunoscut odata cu rolul din seria „Homeland” (2012) si cu interpretarea personajului Elio Perlman din drama romantica „Call Me by Your Name” a italianului Luca Guadagnino, care i-a adus o nominalizare la Oscar.

Regizorul Adam McKay este realizatorul din spatele productiilor „Step Brothers”, „Anchorman”, „Talladega Nights” si comedia-drama „The Big Short” din 2015, care a continut scurte aparitii cameo ale actritei Margot Robbie, bucatarului-sef Anthony Bourdain, economistului Richard Thaler si cantaretei Selena Gomez, pentru a explica diferite aspecte financiare.

„The Big Short” cu Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling si Brad Pitt in rolurile principale a fost lansat in decembrie 2015 si a avut incasari de peste 133 de milioane de dolari.

Pelicula a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat, si a fost nominalizata la catergoriile cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor in rol secundar (Bale) si cea mai buna editare de film.

McKay a regizat si drama biografica „Vice” din 2018, despre Dick Cheney, fostul vicepresedinte al lui George W. Bush.

Lungmetrajul cu Christian Bale, Amy Adams si Steve Carell in rolurile principale a fost nominalizat la opt premii Oscar, inclusiv pentru cea mai buna imagine, si de sase ori la Globuruile de Aur si la premiile British Academy Film. Personajul interpretat de Bale i-a adus acestuia un Glob de Aur.

Citește în continuare