Skip to content

Susan Sarandon si Danny Glover, filmati in casele lor, in izolare intr-un clip pentru o tanara cantareata din Australia, Julia Stone. Clipul spune o poveste despre o iubire la varsta a treia

Cantareata de origine australiana Julia Stone a dezvaluit single-ul „Dance”, insotit de un videoclip in care Danny Glover si Susan Sarandon interpreteaza rolurile principale.

Piesa face parte de pe viitorul ei album intitulat „Sixty Summers”, care urmeaza sa fie lansat pe 19 februarie 2021, prin BMG. Noul material discografic este primul LP solo al lui Stone din ultimii opt ani.

Regizat de Jessie Hill, videoclipul ii prezinta pe Glover si Sarandon care se pregatesc cu entuziasm in apartamentele lor, pentru prima lor intalnire, urmand ca apoi sa se plimbe si sa danseze pe strazile din New York.

Legat de piesa „Dance”, Stone a mentionat ca „a fost scrisa in timp ce ma gandeam la acele momente foarte rare si deseori foarte speciale in care mesajele puternice sunt trimise si primite in tacere, acel moment de conexiune profunda dintre oameni.”           

Hill, cea care a regizat noul clip, a declarat ca „Mai ales in acest moment, am vrut sa fac un videoclip memorabil cu un mesaj capricios despre dragoste. O poveste care reflecta vremurile, in care mai mult ca oricand trebuie sa ne reunim si sa ne conectam.”

„Sixty Summers” este primul album solo al lui Stone din ultimii opt ani si a fost produs de St. Vincent si Thomas Bartlett (alias Doveman) si include colaborari cu membrii trupei The National, Matt Berninger si Bryce Dessner.

Printre cele 13 piese de pe viitorul disc se numara „Break” si „Unreal”, ambele fiind lansate in timpul verii, si ofera o perspectiva asupra directiei muzicale a artistei, aceastea fiind influentata de genul synthpop, cunoscut si ca electropop.

Nascuta pe 13 aprilie 1984 la Sydney, Julia Stone a debutat cu albumul solo „The Memory Machine” in septembrie 2010. Dintre piesele sale, melodia „This Love” apare in filmul australian „The Waiting City”.

In 2012, Stone a lansat albumul intitulat „By the Horns”. Impreuna cu fratele ei, ca parte a grupului Angus and Julia Stone, au patru albume, cel mai recent fiind discul „Snow” din 2017.

In cadrul evenimentului ARIA Music Awards din 2010, acestia au castigat cinci premii din noua nominalizari, inclusiv trofeele pentru albumul si piesa anului („Big Jet Plane”).

Printre albumele de studio ale duo-ului se numara si A Book Like This (2007), Down the Way (2010) si Angus & Julia Stone (2014). EP-ului „Big Jet Plane” din 2010 o include pe Julia cantand un cover dupa piesa „You’re the One That I Want” de pe coloana sonora a filmului „Grease”, cu John Travolta si Olivia Newton-John.

La inceputul acestui an, Stone a lansat un cover pentru melodia „Beds Are Burning”, single-ul principal de pe albumul de compilatii „Songs for Australia”, lansat pe 5 martie 2020. Cantaretei i s-au alaturat Kurt Vile, Damien Rice, Martha Wainwright, Dermot Kennedy si multi altii.

Citește în continuare