Skip to content

Kylie Minogue sustine in aceasta seara un concert online, global. Minogue lanseaza un nou album, Disco, o alternativa la izolarea in singuratate.

In aceasta seara, ora 22.00, ora Romaniei, Kylie Minogue prezinta un show live, online, in care prezinta noul sau album Disco.

Artista a anuntat ca spectacolul va avea 50 de minute si va duce spectatorii intr-un univers paralel dincolo de singuratatea izolarii, pe o scena euforica intr-o comunitate in care se vor bucura ca sunt impreuna.

Kylie Minogue are 52 de ani si a debutat ca actrita, celebritatea venind ina odata cu muzica si cu single-urile „Locomotion“ şi „I Should Be So Lucky“. Are 15 albume lansate, vândute in peste 80 de milioane de copii in intreaga lume, a castigat de-a lungul carierei trei Brit Awards si un premiu Grammy.

Kylie Minogue a concertat in România de doua ori – la festivalul Cerbul de Aur, Braşov, in 1993, si la Bucuresti, in cadrul turneului „KylieX2008”, pe stadionul Cotroceni.

In concertul din aceasta seara vor putea fi ascultate toate piesele noi de pe albumul Disco, dar si o parte din hiturile ei vechi.

Acest concert va fi accesibil global, biletul costa 17,5 euro si poate fi cumparat de aici

Intregul album Disco poate fi ascultat mai jos.

Citește în continuare