Skip to content

Printul Harry participa la Stand UP for Heroes. Publicul se asteapta la un numar de stand up din partea sa

Ducele de Sussex va fi parte din evenimentul anual Stand Up for Heroes, pentru a ajuta veteranii de razboi si familiile militare. Anul acesta, Stand Up for Heroes va fi online, iar Printul Harry va fi prezent printre alti invitati ca Bruce Springsteen, Sheryl Crow, Tiffany Haddish, Brad Paisley, Ray Romano si Patti Scialfa, intr-un eveniment gazduit de Jon Stewart.

Evenimentul va fi difuzat pe 18 noiembrie si isi propune ca strangerea de fonduri sa ajute veteranii de razboi si familiile acestora. Acum 14 ani, corespondentul de razboi a postului de televiziune american ABC News Bob Woodruff  a suferit rani la cap in Irak, in timp ce relata despre razboi, iar odata cu Campania destinata ajutorarii lui a luat nastere ideea evenimentului pentru strangerea de fonduri Stand Up for Heroes. Anul acesta, ABC News Live, TikTok, Facebook Watch, Cheddar, Twitch si Reteaua Fortelor Armate vor prelua evenimentul dedicat veteranilor de razboi.

Nu se stie ce rol va avea Printul Harry la eveniment, daca va spune o gluma sau va avea un numar de stand up, el fiind doar listat ca “invitat special”.

De curand, de Ziua Veteranilor, Printul Harry si Meghan Markle au vizitat cimitirul national din Los Angeles pentru a aduce tribut soldatilor din Commonwealth care au slujit si au murit in cel de-al doilea razboi mondial.

Pe coroana de flori adusa de acestia scrie „tuturor celor care au slujit si slujesc. Multumesc”, un mesaj de care intreg mapamondul a vorbit. Printul Harry a servit timp de 10 ani ca maior, locotenent comandant si lider de escadrona in armata britanica si a intreprins doua misiuni in Afganistan.

Familia Regala Britanica a mai participat la evenimente din zona comediei.

In primavara, si Printul William a aparut alaturi de Stephen Fry la BBC The Big Night In, o colaborare intre Children In Need si Comic Relief pentru a strange fonduri pentru persoanele afectate de Covid19. Ducele de Cambridge a glumit ca nu are pantaloni pe el in timp ce se afla intr-un apel video cu actorul Stephen Fry.

Citește în continuare