Skip to content

10 idei exclusiviste de cadouri de Craciun pentru barbati

Goana dupa cadouri poate fi un proces stresant, mai ales cand vine vorba de alegerea darurilor pentru barbatii din vietile dvs. Fie ca este vorba despre cadouri pentru tati, bunici, iubiti, unchi, rude apropiate, prieteni de familie, mai jos veti gasi o selectie de idei pentru toate gusturile.

Va propunem 10 cadouri pentru domni gandite ca daruri speciale, exclusiviste pentru a crea o surpriza memorabila si amintiri placute atat in ziua de Craciun dar si in Anul Nou care urmeaza.

Un curs de sah cu Garry Kasparov

Dupa succesul serialului „Gambitul Reginei”, care a devenit un fenomen mondial si a readus sahul aproape de toata lumea, un cadou ideal ar fi un curs de sah cu maestrul Garry Kasparov.

29 de lectii intinse pe 7 ore si 20 de minute ar putea cu cel care, la varsta de 22 de ani a devenit cel mai tanar campion la sah din lume. Kasparov va dezvalui o parte din tacticile avansate care il ajuta sa castige de fiecare data.

Lectiile il vor ajuta pe cursant sa isi dezvolte instinctul de jucator profesionist si filosofia unui castigator.

Poate fi cumparat de aici.

O husa personalizata din piele pentru AirPods

In interior, husa este creata din plastic dur, rezistent la impact care protejeaza castile de orice cazatura. Este acoperita cu piele si are un carlig prin care poate fi agatata de breloc, de curea sau de geanta. AirPod-urile 1 sau 2 pot fi incarcate direct din husa prin locul creat special pentru cablul de incarcare plasat la baza.

Pot fi comandate si personalizate cu initialele persoanei dragi aici.

Un bartesian, aparatul care prepara singur cocktailurile preferate.

Bartesian este un aparat care functioneaza cu capsule si care poate fi programat sa creeze cocktailuri cu vodka, tequila, whisky, gin, rom si apa. Fiecare capsula este atribuita unui cocktail si vine cu recomandarea paharului special care ar trebui folosit. Aparatul este propriul barman care ar putea face fiecare seara mai distractiva. Cocktailurile pot fi amestecate in versiuni cu mai mult sau mai putin alcool, de la „Mocktail” la „Strong”. Are 15 varianta de cocktail care poate fi personalizat dupa preferinte.

Poate fi comandat de aici.

Yaber V10, unul dintre cele mai perfomante proiectoare de filme si seriale pentru acasa.

V10 este un proiector portabil cu lumen si luminuozitate ridicate, de inalta calitate cu un display delicat, culori vibrante si numeroase functii care permit folosirea aparatului vertical, orizontal si reglarea imaginii pentru o redare impecabila.

Yaber poate fi conectat la Bluetooth si Wifi, la casti si la alte dispozitive prin diferite cabluri incluse in pachet. Rezolutia este de 1080 de pixeli si permite zoom de la 50% la 100%.

Poate fi cumparat de aici.

Un abonament anual care livreaza cate un mini-parfum barbatesc de lux in fiecare luna din 2022.

Sniph este un serviciu care gandit pentru a descoperi parfumuri noi si a incerca cate un parfum nou in fiecare luna. Este o idee excelenta atat pentru cei care isi cauta o apa de parfum noua dar si pentru cei carora le place sa schimbe parfumurile frecvent.

Pentru 14 lire sterline pe luna, veti darui lunar cate un parfum de 8 ml ales de expertii Sniph in functie de preferinte: citrice si florale, lemnoase si condimentate si unisex. Fiecare dintre parfumuri a fost creat de specialisti cu traditie in crearea de senzatii olfactive.

Puteti cumpara de aici.

O sticla de vin romanesc de colectie din anul nasterii, incepand cu 1960.

Un cadou cu adevarat special ar putea fi o sticla de vin produs in Romania in urma cu peste 50 de ani. Platforma Artino are cateva mii de sticle de colectie incepand cu 1960 pana in prezent, cate un soi sau doua din aproape fiecare an.

Fiecare sticla are aspectul asteptat pentru un vin vechi care va fi consumat intr-un moment special sau care ar putea fi inceputul unei colectii de vinuri romanesti. Vine insotita de o cutie de lemn, de un certificat de autenticitate si de instructiuni pentru servire, fiind vorba de un mod specific de desfacere si pastrare a bauturii.

Secretul unui vin de colectie nu sta doar in strugurii recoltati in cei mai buni ani, ci si in modul de pastrare a acestuia, dat fiind ca patina timpului trece mai cu folos peste unele vinuri..

Le puteti alege si comanda de aici.

O oglinda inteligenta pentru fitness cu sfaturi de la antrenori de top.

Dupa cativa ani in care conceptul de fitness s-a mutat in casa sau in jurul casei, oglinda inteligenta este raspunsul ideal pentru a realiza miscare.

Oglinda are numeroase programe de sport desfasurate zilnic sub coordonarea celor mai priceputi antrenori de fitness din SUA care apar pe ecran si ofera atat mesaje motivationale cat si sfaturi si trucuri pentru a mentine corpul sanatos si tonifiat.

Dispozitivul foloseste algoritmi de ultima generatie si tehnologie avansata a camerei video pentru a reda programe de fitness in functie de scop, preferinte si profilul personal.

Include playlisturi cu muzica, poate fi conectat la Apple Watch si pastreaza evolutia de la zi la zi a fiecarui antrenament pentru a urmari indeaproape sanatatea fizica.

O gasiti aici.

Un ceas desteptator care va trezeste cu mirosul de cafea pregatita la ora fixa.

In 2016, compania Joy Resolve a creat un ceas special pentru iubitorii de cafea: „Barisieur”. Functioneaza pe baza alarmei care va trezeste cu o cafea proaspat facuta si mirosul inconfundabil care face diminetile mai frumoase.

Aparatul include ceasul cu alarma, un sertar pentru cafea, un mini frigider pentru lapte care il pastreaza la temperatura de 3-5 grade Celsius si doua site care functioneaza ca filtre pentru a extrage cele mai aromate picaturi ale cafelei, fara zat.

Poate fi cumparat de aici.

Un suport elegant din lemn pentru laptop care va face lucrul de acasa mai confortabil.

Oakywood produce unul dintre cele mai recomandate suporturi de lemn pentru laptop.

Realizat manual din lemn de nuc sau stejar, suportul de laptop ajuta la un mod de lucru mai sanatos atat pentru ochi dar mai ales pentru zona gatului care va sta mai relaxata. Suportul minimalist ridica laptopul cu 16 centimentri si nu zgarie, avand tampoane de protectie din pluta.

Suportul poate fi cumparat de aici in varianta de stejar si aici in varianta de nuc.

Un cardigan sau un pulover pretios demn de un duce sau un conte.

Din 1865, brandul New & Lingwood imbraca studentii de la colegiul Eton, prestigiosul liceu britanic unde studiaza copiii tuturor aristocratilor importanti din Marea Britanie, inclusiv membrii Familiei Regale. Hainele lor au fost purtate deseori in filme: de Benedict Cumberbtach in X Men sau de Hugh Laurie in „The Night Manager”.

Un cardigan demn de un conte sau o pereche de pantofi de casa pentru un duce ar putea fi un cadou special pentru un domn care apreciaza fineturile aristocratiei britanice.

Pe site-ul New & Lingwood puteti descoperi numeroase cadouri speciale, articole vestimentare si accesorii precum cravate, papioane sau gulere rigide.

Citește în continuare