Skip to content

Jennifer Lopez pozeaza complet goala pentru coperta piesei „In The Morning”. De la John Lennon pana la Prince sunt multi alti artisti care s-au aflat in aceasta ipostaza pe coperta albumelor

Superstarul american a postat o fotografie cu ea nud drept coperta pentru viitorul single „In the Morning”.

„Surpriza! Iata coperta oficiala pentru #InTheMorning. Single-ul va fi lansat vineri”, a scris J.Lo in descrierea imaginii postate pe contul de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Fotografia a fost realizata de Mert Alas si Marcus Piggott, care au lucrat in proiecte si cu Oprah Winfrey, Rihanna si Angelina Jolie.

Ca parte din campania de promovare, Lopez si-a invitat fanii la o „petrecere virtuala de Ziua Recunostintei” pentru premiera mondiala a filmului „In the Morning” prin Instagram Live.

Melodia poate fi ascultata mai jos:

J.Lo a lansat impreuna cu Maluma o piesa formata din doua parti, „Pa Ti” si „Lonely”, in luna septembrie a acestui an.

Cele doua vedete ale muzicii latino vor juca in viitoarea comedie romantica „Marry Me”, care va aparea in cinematografe de Ziua Indragostitilor 2021. Filmul va avea o coloana sonora bilingva lansata de Sony Music Latin, in parteneriat cu Arista Records.

La inceputul acestei saptamani, Lopez a stralucit pe covorul rosu la American Music Awards, ceremonie desfasurata la Microsoft Theatre in Los Angeles, unde a sustinut si un spectacol alaturi de artistul columbian Maluma.

JLO nu e primul artist care se expune complet goala pentru a face cunoscut noul material discografic proaspat lansat.

Experientele personale si muzicale ale lui John Lennon de la sfarsitul anilor ’60 pot fi atribuite partial iubirii sale, Yoko Ono. Acestia si-au dezvaluit nuditatea pe coperta albumului „Unfinished Music No. 1: Two Virgins”, lansat pe 29 noiembrie 1968. In incercarea de a evita controversele, LP-ul a fost vandut intr-o punga de hartie maro.

Christina Aguilera apare dezbracata strategic, iesind dintr-o floare de lotus roz, pe coperta albumului „Lotus”, care a aparut pe 9 noiembrie 2012. Aceasta a descris materialul ca pe o „renastere”, inspirandu-se din evenimentele din viata ei, aparitia in cadrul show-ului The Voice si divortul de Jordan Bratman.

Printre cele mai controversate coperti de albume datorita nuditatii se numara si „Lovesexy” al regretatului Prince din mai 1988. Este cel de-al 10-lea album de studio al acestuia, insa nu a atins succesul comercial fata de celelalte discuri lansate in anii ’80.

Katy Perry a lansat „Teenage Dream”, al treilea album de studio, in august 2010. Coperta acestuia o infatiseaza pe artista stand dezbracata pe nori de vata de zahar roz. Discul si piesele sale i-au adus lui Perry sapte nominalizari la premiile Grammy.

O alta coperta foarte controversata a fost cea a albumului „Diamond Dogs” a lui David Bowie din 1974. Cover-ul pictat este uimitor, dar fanii au avut o surpriza reala cand au deschis LP-ul original si au gasit desenata o versiune canina a unui centaur glam-rock.

Mai multi muzicieni si artisti au adus un omagiu faimosului album „Abbey Road” al trupei Beatles, iar Red Hot Chili Peppers au facut acest lucru intr-o mod surprinzator in 1988, cand au realizat o coperta care ii infatiseaza pe cei patru membri cum merg pe o trecere de pietoni dezbracati, cu exceptia unor sosete albe.

Coperta albumului „Island Life” lansat de Grace Jones in 1985 a devenit cea mai faimoasa fotografie cu artista care a revolutionat arta vizuala a anilor ’80.

Imaginea realizata de Jean Paul Goude, partenerul lui Jones, a aparut original pe coperta revistei New York din 1978 si a creat indeajuns de multa controversa incat a devenit o referinta constanta in cultura pop.

Citește în continuare