Skip to content

Creatorul serialului Black Mirror, Charlie Brooker, si Hugh Grant fac echipa intr-o satira a anului 2020 pentru Netflix

Creatorul serialului Black Mirror, Charlie Brooker, si Hugh Grant fac echipa pentru un documentar in care satirizeaza intamplarile lui 2020. Filmul urmeaza sa fie difuzat pe Netflix, iar filmarile vor incepe saptamana viitoare.

Informatia a fost oferita de Hugh Grant intr-unul din interviurile in care promova finalul miniseriei revelatie de pe HBO, The Undoing, in care Grant detine unul din rolurile principale.

Conform propriilor declaratii, Grant va fi un istoric care face interviuri despre anul 2020. Actorul a marturisit ca personajul sau va fi “deghizat”, va purta o peruca amuzanta si ca intrebarile sale vor fi intotdeauna rautacioase, insistente si vor arata o alta fata a anului 2020.

Desi e mai cunoscut pentru Black Mirror, un serial pe care-l scrie si regizeaza, Charles Brooker- care si-a inceput cariera ca jurnalist de media si tehnologie –  este autorul unor emisiuni satira anuale pentru BBC in care critica dezvoltarile din tehnologie, unele decizii politice sau comportamente media nocive.

Cea mai recenta dintre aceste emisiuni a fost despre corona virus.

Finalul mini seriei in 6 episoade The Undoing a polarizat internetul, iar Grant a marturisit ca, dupa ce nu a urmarit nicio reactie timp de 6 saptamani, in seara episodului final a citit ore in sir miile de reactii de pe twitter. “A fost putin deprimant. Am citit multe reactii despre cat de batran sunt de fapt”

Actorul a recunoscut ca regizoarea Susanne Bier a incercat sa nu-i spuna nici lui pana in ultimele zile de filmare cine e vinovatul si ca i s-au dat initial doua versiuni de scenariu cu doua finaluri diferite. Una dintre conditiile pe care le-a pus Hugh Grant ca a accepte rolul a fost insa sa stie de la inceput cine e vinovatul ca sa poata sa –si construiasca personajul in cunostinta de cauza.  

Citește în continuare