Skip to content

(galerie foto) Leonardo DiCaprio si Jennifer Lawrence au inceput filmarile pentru comedia „Don’t Look Up” regizata de Adam McKay.

In conditii de maxima siguranta, cu vizoare de protectie si masti de fata, Leonardo DiCaprio si Jennifer Lawrence au inceput filmarile pentru una dintre cele mai asteptate lansari cinematografice din 2021: „Don’t Look Up”.

Filmul regizat de Adam McKay este o comedie care va fi lansata pe Netflix si spune poveste a doi astronauti care incearca sa avertizeze lumea ca Pamantul va fi distrus de un meteorit care va lovi peste sase luni.

DiCaprio va juca rolul Doctorului Randall Mindy iar Lawrence o va interpreta pe colega lui, Kate Dibiasky. Impreuna pleaca intr-un tur de forta pe canalele media pentru a avertiza intreaga lume de pericolul iminent.

DiCaprio, Lawrence si dublurile lor au fost fotografiati pe platourile de filmare din Boston unde sunt implementate conditii maxime de siguranta pentru a proteja actorii si echipa de pandemie.

Intr-una din secventele surprinse de fotografi, Lawrence, care poarta o peruca roscata, este arestata si incatusata de un politist care o ameninta cu pistolul.

Din distributie mai fac parte Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothee Chalamet, Matthew Perry, Jonah Hill, Ariana Grande, Tyler Perry si Kid Cudi.

Productia a primit un buget estimat la 75 de milioane de dolari, o suma destul de mica tinand cont de faptul ca din distributie fac parte 4 castigatori de premii Oscar: Meryl Streep, DiCaprio, Jennifer Lawrence si Blanchett, 2 nominalizati: Chalamet si Jonah Hill si 2 castigatori de Grammy: Grande si Kid Cudi.

Despre scenariu, regizorul a declarat ca este foarte amuzant si ca este nevoie de o astfel de productie, e nevoie ca oamenii sa treaca cu zambetul pe buze prin aceasta perioada dificila.

Adam McKay a declarat ca „este o satira foarte amuzanta, nu cred ca e o comedie de genul „Step Brothers”. As compara-o cu ceva intre „Mike Judge” si „Wag the Dog”. Aveam nevoie sa creez ceva care ma face sa rad dupa „Vice” care a fost unul dintre cele mai sumbre proiecte din cariera mea. In numele lui Dumnezeu, cred ca avem nevoie sa radem cat mai mult. E singurul mod in care putem trece prin perioada asta.

Desi a fost unul dintre cele mai sumbre si serioase scenrii pe care a lucrat, „Vice” i-a adus lui McKay trei nominalizari la Oscar dintre care una pentru „Achievement in Directing”, doua la Globurile de Aur si una la BAFTA.

foto: Profimediaimages

Citește în continuare