Skip to content

Gwen Stefani lanseaza un nou single intitulat „Let Me Reintroduce Myself”. Galerie foto: Cele mai spectaculoase transformari ale lui Gwen Stefani

Melodia urmeaza sa fie lansata pe 7 decembrie prin Interscope Records si marcheaza revenirea iminenta la muzica pop solo a cantaretei americane dupa un sir de duete cu Dua Lipa si lansari cu teme de Craciun impreuna cu partenerul ei Blake Shelton.

Noua piesa va face parte de pe cel de-al cincilea album de studio al acesteia.

„Let Me Reintroduce Myself. Un nou single care apare pe 7/12″, a dezvaluit artista in varsta de 51 de ani pe Instagram alaturi de coperta noului cantec, care prezinta doua Gwen Stefani: una dintre ele poarta semnatura estetica a vedetei din zilele ei ca solista principala la No Doubt, iar cealalta are o tinuta stralucitoare din denim si diamante care aminteste de evolutia stilului ei personal de-a lungul timpului.

In ultimii ani, Stefani a lansat cateva piese de sarbatori, printre care si trei colaborari cu Blake Shelton, inclusiv hit-ul „Nobody but you” de la inceputul acestui an, care a ajuns pe locul 18 in Billboard Hot 100 in 2020. Cea mai recenta piesa solo pop a artistei este „Misery”, lansata in 2016. Aceasta face parte de pe albumul intitulat „This Is What the Trels Feels Like”.

Stefani a inceput o cariera pop solo in 2004, cand a lansat clasicul album „Love. Angel. Music. Baby.” Inspirat de muzica pop al anilor 1980, acesta a fost un succes si a generat sase single-uri, inclusiv „Rich Girl”, „Hollaback Girl” si „Cool”.

„The Sweet Escape”, al doilea album de studio al artistei americane, a fost lansat in 2006, iar printre hit-urile sale se numara „Wind It Up” si „The Sweet Escape”.

In 2014 au aparut piesele „Baby Don’t Lie” si „Spark the Fire” realizate in colaborare cu Ryan Tedder, Benny Blanco si Pharrell Williams.

Stefani a castigat trei premii Grammy, iar in calitate de artist solo a primit un American Music Award, un Brit Award, un World Music Award si doua Billboard Music Awards.

La inceputul anilor 2000, Gwen Stefani si-a lansat linia de imbracaminte L.A.M.B., pe care a extins-o cu colectia inspirata de cultura si moda japoneza, Harajuku Lovers, in 2005.

Stilul lui Stefani a evoluat de-a lungul timpului, de la o adolescenta cu parul albastru, imbracata in haine de blana, pana la o diva glamour cu buze rosii. Stilul sau unic o face una dintre cele mai importante creatoare de tendinte vestimentare din industria muzicala.

Inspirandu-se din stilul Madonnei, Stefani a urcat pe scena de la Roxy pe 12 septembrie 1989 intr-un tutu alb, imbracat peste o pereche de pantaloni scurti, imprimati cu desene cu biciclete.

Stilul retro-punk al lui Gwen a inceput sa prinda contur in 1996, cand sustinea concerte in pantaloni galbeni din piele, accesorizati cu fermoare negre si un top alb.

Gwen Stefani s-a casatorit cu Gavin Rossdale pe 14 septembrie 2002 aratand ca o printesa punk de poveste, intr-o rochie de mireasa alba si roz, facuta la comanda de John Galliano. Ulterior, Gwen si-a donat rochia Muzeului Victoria&Albert, spunand ca rochia este o opera de arta.

A avut nenumarate aparitii stralucitoare pe covorul rosu, printre care se remarca o rochie alba, delicata, semnata Valentino, purtata la ceremonia Globurile de Aur din 2004 sau o rochie couture Chanel imbracata la petrecerea Vanity Fair din acelasi an.

Stefani a aratat spectaculos intr-o tinuta neagra, feminina si senzuala, realizata de Stella McCartney, la premiera mondiala a filmului „My Valentine”, regizat de Paul McCartney, pe 13 aprilie 2012 in Los Angeles.

Citește în continuare