Skip to content

Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) si Johnny Depp canta in 2021 la Bucuresti. Este a doua lor vizita in Romania cu trupa The Hollywood Vampires.

Trupa The Hollywood Vampires, fondata de Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) si Johnny Depp, va cânta la Bucuresti la finalul lunii august 2021.

Concertul, care va fi al doilea sustinut de trupa in Capitala, este programat sa aiba loc pe 31 august 2021, la Romexpo. Primele 500 de bilete din fiecare categorie au preturi promotionale si vor putea fi cumparate incepând cu 14 decembrie, ora 10:00, de pe iabilet.ro. Chiar daca pana la momentul respectiv multe persoane vor fi vaccinate anti covid, vor fi puse in vânzare 10.000 de bilete, iar distributia spectatorilor la concert nu va mai fi ca pana acum.

The Hollywood Vampires a fost fondat in 2015 cand a lansat si albumul omonim, de coveruri, un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obisnuia sa consume alcool in anii ’70, din care faceau parte, printre altii, John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan si Harry Nilsson.

Pentru acest disc, trupa a colaborat cu artisti precum Slash, Paul McCartney, Brian Johnson si Dave Grohl. The Hollywood Vampires a lansat in vara lui 2019 al doilea album de studio, „Rise”.

Trupa a concertat la Bucuresti in 2016, când, membrilor fondatori – Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) si actorul-muzician Johnny Depp – li s-au alaturat Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses si Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) si compozitorul si multi-instrumentistul Bruce Witkin.

Actualul turneu e si un mesaj de sprijin fata de Johnny Depp care, din cauza disputelor in fostul mariaj si acuzatiilor de violenta domestica, a fost eliminate din distributia filmelor la care lucra.

Citește în continuare