Skip to content

In epoca „politically correct”, Nicolas Cage va fi gazda unei serii despre cuvinte care exprima injuraturi. „History of Swear Words” va difuzata pe Netflix in ianuarie 2021

Noua serie „History of Swear Words” va avea sase episoade comice si va prezenta originile, utilizarea culturii pop, stiinta si impactul cultural al cuvintelor injurioase precum „dracu”, „rahat”, „catea” sau „naibii”.

Nicolas Cage isi continua drumul prin lumea televiziunii, iar in fiecare episod de 20 de minute fara un scenariu stabilit, acesta va organiza interviuri cu istorici, animatori si experti in etimologie si cultura pop.

„The History of Swear Words” va avea premiera pe Netflix pe 5 ianuarie 2021.

Printre vedetele invitate la cadrul acesteia se numara Joel Kim Booster, DeRay Davis, Open Mike Eagle, Nikki Glaser, Patti Harrison, London Hughes, Jim Jefferies, Zainab Johnson, Nick Offerman, Sarah Silverman, Baron Vaughn si Isiah Whitlock Jr.

De asemenea, vor fi invitati sa participe in cadrul celor sase episoade si experti precum Benjamin Bergen, om de stiinta si autor al lucrarii „What the F”, lingvistul Anne Charity Hudley, Mireille Miller-Young – profesoara de studii feministe, criticul de film Elvis Mitchell, Melissa Mohr – autoarea cartii „Holy Sh*t: A Brief History of Swearing” si  Kory Stamper, cea care a scris „Word by Word: The Secret Life of Dictionaries”.

Serialele sunt produse de Funny or Die si B17 Entertainment, iar Bellamie Blackstone va fi showrunner si producator executiv. Din echipa producatorilor executivi fac parte si Mike Farah, Joe Farrell si Beth Belew pentru Funny Or Die si Brien Meagher si Rhett Bachner pentru B17 Entertainment.

Seria marchează cel mai recent rol a lui Cage in televiziune. Cu toate acestea, actorul il va interpreta pe Joe Exotic, proprietarul tigrului din „Tiger King”, intr-o viitoare serie documentara, difuzata pe Netflix. Cele opt episoade sunt produse de Imagine Television Studios si CBS Television Studios. Acestea se bazeaza pe articolul din publicatia Texas Monthly „Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild”, de Leif Reigstad.

In acest an, actorul american Nicolas Cage a aparut in filmul SF cu arte martiale „Jiu Jitsu” si si-a imprumutat vocea pentru personajul Grug, patriarhul familiei Crood, din continuarea animata „The Croods: A New Age”, alaturi de actori precum Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener sau Clark Duke.

Cage a fost nominalizat la numeroase premii cinematografice si a obtinut un premiu Oscar, un Glob de Aur si un Screen Actors Guild Award pentru interpretarea sa din productia „Leaving Las Vegas” (1995).

La inceputul carierei sale, acesta a jucat intr-o varietate de filme precum Rumble Fish (1983), Valley Girl (1983), Racing with the Moon (1984), Peggy Sue Got Married (1986), Vampire’s Kiss (1989), Wild at Heart (1990) sau Honeymoon in Vegas (1992).

A mai putut fi vazut si in filme precum City of Angels (1998), National Treasure (2004), Ghost Rider (2007), National Treasure: Book of Secrets (2007), Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) si Color Out of Space (2019).

Cage a fost nominalizat la Oscar pentru interpretarea din Adaptation (2002) si a regizat filmul Sonny (2002), pentru care a primit o nominalizare la Grand Special Prize in cadrul Festivalului de Film de la Deauville.

Actorul american urmeaza sa joace si in comedia intitulata „The Unbearable Weight of Massive Talent” regizata de Tom Gormican, cel care a scris scenariul impreuna cu Kevin Etten.

Cage va juca o versiune fictiva a sa. Acesta accepta o oferta de 1 milion de dolari pentru a participa la ziua de nastere a unui super fan miliardar mexican, iar lucrurile iau o intorsatura neasteptata si Nicolas va trebui sa-si salveze sotia si fiica de fanul inrait.

Filmul este programat sa fie lansat pe 19 martie 2021 prin Lionsgate.

Citește în continuare