Skip to content

Ariana Grande lanseaza filmul turneului mondial „Sweetener” din 2019. „Excuse Me, I Love You”, va fi difuzat pe Netflix

In perioada sarbatorilor de iarna, Ariana Grande isi invita fanii sa o revada pe scena, in cadrul turneului The Sweetener World Tour desfasurat anul trecut. A fost al patrulea turneu al cantaretei americane pentru a-si promova doua albume de studio „Sweetener” din 2018 si „Thank U, Next”, lansat la inceputul anului trecut. Turneul a cuprins 101 de spectacole in America de Nord si Europa.

Filmul „Excuse Me, I Love You” contine cadre din timpul turneului si va avea premiera pe serviciul de streaming la nivel international pe 21 decembrie 2020.

La un an de cand s-a incheiat turneul mondial, Ariana Grande lanseaza noul proiect special pentru fanii sai, numindu-l „o scrisoare de dragoste” dedicata lor.

Sweetener World Tour a prezentat hituri precum „God Is a Woman”, „7 Rings” si „No Tears Left to Cry”. De asemenea, a artista a interpretat piesele din trecut, cum sunt „Love Me Harder”, „Dangerous Woman” si „Side to Side”.

Potrivit Variety, spectacolul pop al cantaretei americane este „splendid, frumos proiectat, interpretat cu experienta si aproape avangardist in montarea sa.” Spre deosebire de alti muzicieni, Grande nu este cunoscuta pentru faptul ca ofera monologuri intre melodii pentru fani.

Filmul include momente emotionante din culise si imagini de pe scena, concertul fiind mai mult decat un simplu spectacol tipic de diva pop, cei de la Variety numindu-l „o piesa de arta vizuala experimentala”.

La Sweetener World Tour au participat peste 1,3 milioane de persoane si a avut incasari de 146,6 milioane de dolari din 101 de spectacole, depasind turneul anterior, Dangerous Woman Tour.

Pentru show, Grande l-a ales pe creativul LeRoy Bennett ca designer de productie, in timp ce Jason Baeri s-a ocupat de lumini. In timpul spectacolelor, artista a imbracat costume de la Versace si Michael Ngo. Turneul a fost nominalizat la People’s Choice Award si Teen Choice Award.

Netflix a colaborat si cu alti artisti pentru filme-concert, printre care „Springsteen on Broadway” si „Ben Platt Live From Radio City Music Hall”, precum si documentarele „Homecoming” (Beyonce), „Miss Americana” (Taylor Swift), „In Wonder” (Shawn Mendes) si „Blackpink: Light Up the Sky” (Blackpink).

La sfarsitul lunii octombrie, Grande a lansat albumul „Positions” prin Republic Records.

Cel de-al sasele album cuprinde 14 melodii, dintre care trei sunt inregistrate in colaborare cu Doja Cat, The Weeknd si Ty Dolla $ign. Cantareata a lucrat cu o varietate de producatori pentru album, printre care Murda Beatz, Tommy Brown, Anthony M. Jones sau London on da Track.

Pe langa elementele de hip hop, neo soul si funk, „Positions” contine ritmuri R&B si trap-pop asemanatoare albumelor Sweetener (2018) si Thank U, Next (2019). Piesa „Positions” a debutat in topul Billboard Hot 100 si i-a adus lui Grande cel de-al cincilea single numarul unu in Statele Unite.

Dupa lansare, materialul discografic a obtinut recenzii favorabile din partea criticilor de muzica, care au laudat vocea lui Grande, dar au criticat productia si versurile pieselor. Albumul poate fi ascultat integral pe Youtube.

Citește în continuare