Skip to content

Halsey, Bono si Pharrell vor face parte din distributia muzicalului animat „Sing 2”, programat pentru lansare anul viitor

llumination Entertainment a dezvaluit distributia productiei „Sing 2”, continuarea filmului de succes „Sing” din 2016. Animatia muzicala, scrisa si regizata de Garth Jennings, va avea premiera in sezonul sarbatorilor de iarna de anul viitor, pe 22 decembrie 2021, prin Universal Pictures.

Din distributia vocala vor face parte Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Nick Kroll si Tori Kelly, care isi reiau rolurile din primul film, iar acestora se vor alatura personaje noi interpretate de Bono, Bobby Cannavale, Pharrell Williams, Halsey, Letitia Wright, Eric Andre si Chelsea Peretti.

Productia muzicala animata ii prezinta din nou pe Buster Moon (McConaughey) si echipa sa impreuna cu care au transformat Teatrul New Moon intr-un succes local.

In prezent, acestia isi doresc sa joace intr-un spectacol nou la Teatrul Crystal Tower, cel mai prestigios loc din capitala divertismentului, orasul Redshore. Insa, fara conexiuni, Buster si cantaretii sai sunt nevoiti sa se strecoare in birourile Crystal Entertainment, conduse de nemilosul lup magnat Jimmy Crystal (Cannavale), si sa demonstreze ca sunt potriviti pentru a urca pe scena teatrului sau. Crystal este de acord sa le dea o sansa, cu o singura conditie: acestia vor trebui sa-l convinga sa participe in cadrul spectacolului pe legendarul star rock, leul Clay Calloway (Bono), retras din lumina reflectoarelor dupa moartea sotiei sale. Pe masura ce personajele se confrunta cu obstacole, bucuria si optimismul lor sunt o reamintire a faptului ca orice este posibil atunci cand toata lumea lucreaza in echipa pentru acelasi vis.

In noul film animat, Pharrell Williams il interpreteaza pe Alfonso, un elefant de treaba, proprietar al unui camion de inghetata, care vine in ajutorul timidei Meena (Tori Kelly), iar Halsey o exprima pe fiica lupului Jimmy Crystal, adolescenta Porsche. Despre distributia productiei, Williams a declarat ca in „Sing 2” joaca o multime de personalitati cu adevarat interesante si oameni cu glasuri uimitoare si se simte onorat sa se afle printre ei, mentionand ca vocea talentatei Tori Kelly este „incredibila”.

Halsey si-a descris personajul ca fiind asemanator „cu Veruca Salt din Willy Wonka and the Chocolate Factory”.

Aceasta a adaugat ca este mandra ca face parte dintr-o animatie care atrage atat copiii, cat si adultii. „Toata lumea adora filmele animate si, daca spun ca nu, atunci mint, deoarece acestea le ofera ocazia sa se simta din nou copii pentru cateva ore”, a spus artista.

Letitia Wright joaca rolul unui dansator felin care il ajuta pe Johnny (Egerton) sa-si recapete increderea in timp ce isi invata coregrafia, iar Peretti il exprima pe asistentul canin, mereu in cautare de noi talente, al lui Jimmy Crystal.

„Garth este un povestitor grozav, indiferent de varsta pe care o aveti” a declarat Bono pentru Rolling Stone.

Artistul de la U2 a adaugat ca regizorul este „un curajos care alege sa lucreze cu copii si animale” si a devenit fanul sau dupa ce a vazut aventura „Son of Rambow” inante de premiera de la Festivalul International Sundance, cat si prima animatie „Sing”, mentionand totodata ca a trait „niste experiente de neuitat vizionand aceste productii.”

Despre personajul Clay Calloway al carei voce o interpreteaza, Bono a spus ca „este un leu cantaret care si-a pierdut motivul de a mai canta odata cu disparitia muzei sale.”

Compania americana Illumination Entertainment a produs animatii celebre precum Minions (2015), Despicable Me (2010), The Grinch (2018) sau The Secret Life of Pets (2016).

„Sing” din 2016 a fost scris si regizat tot de Garth Jennings, si co-regizat de Christophe Lourdelet. Animatia este despre un grup de animale care se inscriu intr-o competitie muzicala organizata de un koala care incearca sa-si salveze teatrul.

Prezentat la Festivalul International de Film de la Toronto pe 11 septembrie 2016, „Sing” a avut premiera la Microsoft Theatre pe 3 decembrie 2016.

Melodia de pe coloana sonora interpretata de Stevie Wonder si Ariana Grande, intitulata „Faith”, a fost nominalizata la categoria cel mai bun cantec in cadrul editiei din 2017 a premiilor Globurile de Aur. Pe langa aceasta, animatia mai include peste 60 de melodii ale altor artisti.

Citește în continuare