Skip to content

Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Tracey Ullman (in rolul Reginei Elisabeta a II-a) si Lisa Kudrow intr-o satira despre anul 2020, realizata de creatorii serialului Black Mirror. Filmul Death to 2020 e pe Netflix

Creatorii serialului Oglinda neagră/ Black Mirror au lasat pe Netflix filmul de o ora Death to 2020 (Jos cu 2020) o satira a intamplarilor din acest an pandemic istoric.

Jos cu 2020! este o comedie despre cât de ingrozitor a fost acest an, realizata în stilul unui documentar, care impleteste povestile spuse de unele din cele mai cunoscute voci din lume cu imagini de arhiva reale, ilustrând astfel ultimele 12 luni. 

In distributie sunt Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman (in rolul Reginei Elisabeth), Samson Kayo, Lisa Kudrow, Diane Morgan, Leslie Jones, Cristin Milioti, Joe Keery și mulți alții. Jos cu 2020! este un eveniment de comedie despre un an pe care in mod sigur nu veti vrea sa vi-l mai amintiti. Programul special are 70 de minute.

TRACEY ULLMAN, QUEEN ELIZABETH II in DEATH TO 2020
Cr. KEITH BERNSTEIN/NETFLIX © 2020

Charlie Brooker and Annabel Jones sunt creatorii si producătorii executivi ai comediei Jos cu 2020!

Desi e mai cunoscut pentru Black Mirror, un serial pe care-l scrie si regizeaza, Charles Brooker- care si-a inceput cariera ca jurnalist de media si tehnologie –  este autorul unor emisiuni satira anuale pentru BBC in care critica dezvoltarile din tehnologie, unele decizii politice sau comportamente media nocive.

Cea mai recenta dintre aceste emisiuni a fost despre corona virus.

Charlie Brooker si-a creat recent impreuna cu Annabel Jones  – colega cu care scrie Black Mirror – compania  Broke And Bones sub care produce acum si pentru BBC si pentru Netflix, marcand o separare de o parte din echipa cu care a produs initial Black Mirror, Endemol Shine Group.

Brooker a inceput prin a scrie pentru revista PC Zone in anii 90, unde facea cronica de jocuri pe computer si isi crease o rubrica in care ii injura pe toti cei care scriau la posta redactiei, premiind in acelasi timp cea mai buna scrisoare venita.

A avut un parcurs cu multe colaborari la publicatii britanice si a scris pentru multa vreme rubrica de tehnologie in The Guardian. Din cand in cand, a publicat in sectiunea opinie politica generand alte scandaluri: cand George Bush a fost ales presedinte, editorialul sau se termina cu o intrebare in care invoca numele mai multor criminali in serie si continua cu “unde sunteti cand avem nevoie de voi?”

Are 49 de ani si s-a exprimat de-a lungul carierei in toate suporturile media: presa scrisa, tv, radio, online. A scris si produs filme si e unul dintre cei mai influenti promotori ai descoperirilor tehnologice la nivel mondial.

Citește în continuare