Skip to content

Dylan McDermott se alatura distributiei serialului „Law and Order: Organized Crime”

Nominalizat recent la premiile Emmy pentru rolul sau din mini seria „Hollywood” difuzata pe Netflix, Dylan McDermott va juca in spin-off-ul „Law and Order: Organized Crime”.

Christopher Meloni isi va relua rolul personajului Elliot Stabler, pe care l-a jucat in primele 12 sezoane din „Law & Order: SVU” inainte de a parasi serialul in 2011. In viitoarea drama difuzata la NBC,  actiunea se desfasoara in jurul lui Stabler, care revine la NYPD pentru a lupta impotriva crimei organizate dupa o pierdere personala devastatoare. Acesta isi propune sa-si reconstruiasca viata ca parte a unei noi forte de lucru de elita conceputa pentru a distruge pe rand cele mai puternice sindicate criminale din oras.

In aceasta saptamana, Meloni si vedeta Law And Order: SVU, Mariska Hargitay, care o interpreteaza pe Olivia Benson, au confirmat inceperea productiei pentru noua serie, distribuind pe Instagram mai multe fotografii de la filmari.

Imaginile includeau un selfie cu acestia pe platou, precum si instantanee ale scaunelor de regizor – ambele tiparite cu numele personajelor lor pe fata si cuvintele „Law and Order: Organized Crime” pe spate.

Serialul „Law and Order: Organized Crime” a fost creat de Dick Wolf, care va produce impreuna cu  Ilene Chaiken, Terry Miller, Fred Berner, Arthur W. Forney si Peter Jankowski. Anuntata in martie 2020, seria este produsa de Wolf Entertainment si Universal Television.

Actorul american McDermott a jucat anterior in drama juridica de la ABC „The Practice”, in rolul de avocat si sef al cabinetului de avocatura Bobby Donnell din Boston.

Creat de David E. Kelley, serialul „The Practice” a fost difuzat pe ABC timp de opt sezoane, din martie 1997 pana in mai 2004.

In 1999, interpretarea acestui personaj i-a adus un Glob de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de televiziune – Drama si o nominalizare la Primetime Emmy Award pentru cel mai bun actor principal intr-un serial dramatic.

McDermott a debutat pe ecran in 1987 in productia „Hamburger Hill” inainte de a juca in filmul „Steel Magnolias” (1989) alaturi de Julia Roberts in rolul sotului ei, Jackson Latcherie. Regizat de Herbert Ross, lungmetrajul este o adaptare cinematografica a piesei scrise de Robert Harling in 1987.

Dylan McDermott a putut fi vazut si in serialul de comedie „LA to Vegas” de pe canalul FOX si in lungmetrajul „King Richard”, alaturi de Will Smith.

A jucat in rolul locotenentului Carter Shaw in seria „Dark Blue” (2009-2010) si in remake-ul din 1994 al filmului „Miracle on 34th Street”, scris si produs de John Hughes si regizat de Les Mayfield. Productia i-a avut in distributie alaturi de McDermott pe Richard Attenborough, Mara Wilson si Elizabeth Perkins.

De asemenea, McDermott este cunoscut si pentru colaborarile sale cu regizorul Ryan Murphy. Actorul a jucat in serialul „American Horror Story” la FX, precum si in seriile difuzate recent pe Netflix: „Hollywood” si „The Politician”. Rolul sau din „Hollywood” i-a adus a doua nominalizare la premiile Emmy pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar dintr-o serie limitata.

Citește în continuare