Skip to content

Nicole Kidman va fi actrita Lucille Ball intr-un film biografic, iar sotul ei va fi Javier Bardem. Debra Messing isi dorea rolul si a facut lobby la fiica lui Ball.

 

Intr-un interviu pentru Variety, Nicole Kidman a confirmat in sfarsit zvonurile cum ca ea o va interpreta pe Lucille Ball in filmul care povestete iubirea dintre Ball si Desi Arnaz, amandoi mari actori ai epocii de aur hollywoodiene.

Filmul e va numi “Being the Ricardos” si va fi regizat si scris de Aaron Sorkin care e autorul celebrului serial “The West Wing”, dar si scenaristul de la “A Few Good Man”, “The Social Network” (pentru care a castigat Oscarul), iar sotul Desi va fi Javier Bardem.

Kidman, a carei cariera e in plina glorie dupa doua seriale HBO care au avut mare succes international ( “Big Little Lies” si “The Undoing”), a povestit ca se documenteaza despre viata lui Ball. “E o actrita uimitoare. Sunt foarte incantata si abia astept ca oamenii sa vada ce a descoperit Aaron in viata ei si unghiul din care a ales sa-i spuna povestea. Nu stiam multe din povestea de dragoste dintre Luci si Dasi”, a spus Kidman in interviu si a pus gaz pe foc.

Confirmarea ca rolul i-a revenit lui Kidman a facut-o pe Debra Messing sa comenteze agresiv pe Twiter ca rolul ii era ei atribuit si i s-ar fi potrivit mai bine.

Transformarea Debrei, in stanga

Debra a completat ca in serialul ei, Will and Grace, a adus un omagiu important  seriei “I Love Lucy” cand s-a imbracat ca personajul interpretat de Lucille in sitcom, Lucy Ricardo, si ca a primit la vremea respectiva aprecieri inclusiv de la fiica lui Lucille si a lui Desi, Lucie Arnaz.

Ca lantul disputei sa mearga mai departe, in beneficiul promovarii proiectului, fiica Lucie Arnaz a comentat intr-un film postat pe facebook ca e bucuroasa cu alegerea lui Nicole si Javier drept actori care sa-i interpreteze pe parintii ei.

“Contractele nu au fost semnate inca si de asta nu am spus nimic public pana acum, dar intelegerea este facuta, nu mai votam nimic, nu ne mai dam cu parerea. Nicole si Javier vor fi Lucille si Desi”, a comentat fiica celor doi actori pe facebook.

“Simt ca trebuie sa linistesc putin apele”, a continuat fiica celor doi. “Au aparut o multime de discutii daca e potrivita Nicole, sau daca e mai buna Debra sau daca ar fi trebuit sa fie Carole Cook. Nu stiu. Filmul nu e un remake dupa “I love Lucy” si actrita nu va trebui sa o imite pe Lucy Ricardo. Filmul e povestea de dragoste din viata reala a parintlor mei. Va fi mult umor in film, dar e o poveste de dragoste cu ce a fost bine, ce a mers rau in relatia lor si in iubirea lor.”

Lucille Ball si Desi Arnaz

Lucille Ball a fost una dintre cele mai influente persoane de la Hollywood in anii 60-70. Avea o serie de sitcomuri cu Lucy Ricardo personajul ei, era producator pentru aceste serii, dar si model care aparea in prezentarile de moda ale momentului.

Ball  avut 13 nominalizari la premiile Emmy si a castigat de 4 ori, e de asemenea castigatoarea unui Glob de Aur onorific si se afla in Television Hall of Fame.

Sotul ei, Desi aArmaz a fost un actor de origine cubaneza, cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare in 1840 si au avut o relatie tumultuoasa pe durata a 20 de ani. Au divortat in 1960 iar Ball s-a recasatorit cu Gary Morton cu actor de stand up comedy. Lucille Ball a decedat in 1989, la 77 de ani,

Citește în continuare