Skip to content

The Killers au lansat „C’est La Vie”. E una dintre piesele care n-au intrat pe albumul „Imploding The Mirage”

Trupa The Killers a lansat o editie deluxe a celui de-al saselea album de studio „Imploding The Mirage”, aparut in august 2020. Acesta contine trei piese bonus noi. Lista cantecelor se incheie cu versiuni a celor doua piese „ Caution (Wasatch Style)” si „Blowback (acustic)”, iar inainte de acestea, exista o noua melodie numita „C’est La Vie”. Noua melodie provine din sesiunile ultimului lor album si poate fi ascultata mai jos.

La doar cateva zile dupa lansarea din august, Killers au promis un alt album in „aproximativ 10 luni”.

Astfel, la inceputul acestei saptamani, membrii trupei au intrat in direct pe Instagram din studio, dezvaluind ca inregistreaza din nou muzica impreuna cu fostul membru Dave Keuning, si au difuzat un fragment muzical cu un ritm care s-ar putea descrie ca fiind trip-hop.

Chitaristul Keuning a renuntat la The Killers in 2017, optand in schimb sa urmeze o cariera solo. Acesta a debutat in 2019 cu albumul „Prismism” si nu a aparut pe discul din 2020, „Imploding the Mirage”. Keuning a declarat intr-un interviu in 2019 pentru Guitar World ca „Unele dintre ideile pe care le-am avut nu ar fi functionat niciodata cu adevarat ca piese Killers”.

Cu toate acestea, formatia de rock altenativ formata in Las Vegas in 2001 se pregateste sa lanseze al saptelea album de studio, inca fara titlu, despre care Brandon Flowers a precizat ca „ar putea fi chiar mai bun” decat cel de anul trecut.

„Imploding The Mirage” a fost produs impreuna cu Shawn Everett si Jonathan Rado de la Foxygen si ii are printre invitati pe artistii Lindsey Buckingham, k.d. lang, Weyes Blood si chitaristul Blake Mills.

Muzica albumului din 2020 a fost descrisa ca rock alternativ, synth-pop, pop rock si new wave. Trei din cele 10 piese au fost scrise si de Alex Cameron, muzicianul si compozitorul australian care a contribuit la cinci melodii de pe cel de-al cincilea album de studio al trupei, „Wonderful Wonderful”.

The Killers a fost fondata de Brandon Flowers (vocal, clape, bas) si Dave Keuning (chitara, voce), carora li s-au alaturat in 2002 Mark Stoermer (bas, chitara ritmica, voce) si Ronnie Vannucci Jr. (tobe, percutie).

Billie Eilish a dezvaluit in culisele evenimentului ALTer EGO 2021, desfasurat ieri la iHeartRadio in California, ca obisnuia „sa stea in masina si sa planga” ascultand piesa „Mr Brightside” a trupei The Killers cand era mai tanara.

Eilish si fratele ei Finneas si-au exprimat admiratia pentru grupul din Las Vegas, Finneas declarand ca «The Killers este o formatie pe care cred ca amandoi o consideram preferata din copilarie – in special albumul de debut „Hot Fuss”, pentru ca „Mr Brightside” este o piesa muzicala atat de importanta pentru noi».

In cadrul editiei virtuale ALTer EGO de anul acesta nu au lipsit momentele epice ale unui spectacol de neuitat. Au urcat pe scena Billie Eilish, Foo Fighters, Beck, The Black Keys, blink-182, Cage The Elephant, Coldplay, The Killers, Mumford & Sons, Muse, twenty one pilots si Weezer.

Citește în continuare