Skip to content

Tot ceea ce se stie despre sezonul al doilea din „Emily in Paris”

Devenit unul dintre cele mai urmarite si controversate seriale ale anului 2020, „Emily in Paris” a fost reinnoit pentru un al doilea sezon inca din luna noiembrie. O parte din directia in care va evolua povestea personajelor principale a fost dezvaluita de Darren Star, creatorul serialului, cunoscut pentru fenomenul „Sex and The City” dupa care seria Netflix a fost puternic inspirata.

Al doilea sezon „Emily in Paris” va fi mult mai putin centrat pe socul cultural pe care il are personajul principal jucat de Lily Collins si mai mult pe modul in care va deveni parte din comunitatea franceza.

Intr-un interviu acordat revistei lui Oprah, Darren Star a povestit ca „In sezonul al doilea, Emily va deveni o parte din materialul din care este creata lumea in care traieste. Va fi precum un rezident al orasului. Va avea picioarele pe pamant ceva mai mult.” 

Creatorul crede ca se va transforma din „Emily in Paris” in „Emily din Paris” si ca relatia dintre Emily si chef Gabriel, jucat de Lucas Bravo, va evolua in ceva mai serios care o va implica si pe Camille, fosta iubita a lui Gabriel.

Confirmarea celui de-al doilea sezon al seriei a fost postata online sub forma unei scrisori trimise de Sylvie, sefa agentiei de publicitate la care lucreaza Emily.

In scrisoare, Sylvie le scrie reprezentantilor biroului din Chicago pentru a le cere sa extinda sederea lui Emily in Paris. O puteti citi mai jos:

CATRE: MADELINE WHEELER, c/o: The Gilbert Group

Ne pare rau! Va scriem pentru a va anunta, cu regret, ca Emily Cooper va fi nevoita sa ramana in Paris pentru o perioada extinsa de timp. In ciuda manierei mult prea increzatoare si a lipsei de experienta in domeniul vanzarii de bunuri de lux, a reusit sa impresioneze cei mai dificili clienti ai nostri in timpul scurt pe care l-a petrecut la Savoir. O puteti numi „Bonne chance” sau un soi de ingenuozitate americana – tind sa cred ca e cea din urma – insa rezultatele ei sunt impresionante.

Speram ca, prin extinderea timpului ei in Paris, Paris va continua sa avanseze in relatiile pe care si le-a construit deja si sa exploreze in profunzime cultura noastra si poate va invata si cateva cuvinte in limba franceza.

Vom lucra in colaborare cu voi pentru a obtine un permis de lucru in numele ei pentru a prelungi sederea ei in Paris. Ne place foarte mult sa o avem pe Emily in Paris. Dar va rog sa nu ii spuneti asta.

Salutari cordiale,

Sylvie Grateau

Data lansarii noului sezon este incerta din cauza faptului ca serial a fost filmat in Paris, in intregime, inaintea pandemiei. Lily Collin spera ca vor incepe in primavara.

Orice filmare din timpul pandemiei ridica mai multe provocari si costuri mai mari decat o productie dinaintea raspandirii Covid-19. Desi cateva proiecte mari au reluat filmarile pe strazile Parisului, pentru „Emily in Paris”, nu a fost nimic confirmat legat de inceperea productiei.

Intr-un interviu acordat publicatiei Deadline, Lily Collins a declarat ca „Speram sa ne intoarcem curand in Paris. Sa speram ca va fi in primavara aceasta. Din nou, totul va depinde de epidemia Covid-19. Insa cand am primit confirmarea pentru al doilea sezon, toata distributia si echipa de productie a fost fericita si incantata, abia asteptam sa revenim la Paris.

Vestea buna este ca al doilea sezon va include aceeasi distributie si va fi scris de aceiasi scenaristi.

Lily Collins va redeveni Emily, Ashley Park o va juca pe Mindy, prietena cea mai buna a lui Emily, Lucas Bravo va ramane Chef Gabriel iar colegii ei vor ramane Philippine Leroy-Beaulieu, Samuel Arnold si Bruno Gouery. 

Dintre povestile confirmate, Ashley Park a declarat ca sper ca viata romantica a lui Mindy sa devina parte din scenariu. In acelasi timp, Collins a spus ca Mindy se va muta in aceeasi cladire cu Lily, lucru care va cauza haos si multe nopti pline de distractie.

Triunghiul amoros dintre Emily, Gabriel si fosta lui iubita, Camille ar putea deveni unul dintre subiectele principale ale noului sezon.

Relatia dintre Emily, Camille si Gabriel s-ar putea transforma intr-un triunghi amoros iar Collins a spus ca nu exclude posibilitatea unei relatii de iubire intre personajul ei si cel al lui Camille: „Sunt multe momente in care iti vine sa te intrebi… oare Camille o place pe Emily? Si desi nu iti dai seama clar despre ce e vorba, cred ca exista o ambiguitate care o tine intrigata si pe Emily. Cred ca urmatorul sezon va crea mai multe drame in jurul triunghiului amoros si poate Emily va fi ceva mai ferma in legatura cu aceasta situatie… sau poate nu.”

Situatia unui posibil triunghi amoros a fost confirmata si de Lucas Bravo intr-un interviu pentru Cosmopolitan: „Cred ca am plantat cateva seminte in legatura cu personajele. Cand Camille o saruta pe Emily pe gura si din reactia ei intelegem ca nu ii pare rau. Si apoi, cand ele sunt in pat impreuna si mie-mi surade aceasta idee. Sunt mici idei plantate de Darren Star si cred ca sezonul al doilea ar putea avea multe variante interesant.”

Mai multe despre Lucas Bravo puteti afla mai jos.

Unul dintre lucrurile certe despre al doilea sezon „Emily in Paris” este ca va continua sa impresioneze prin tinute spectaculoase.

Stilista Patricia Field, cunoscuta pentru tinutele memorabile din „Sex and the city” a creat costumele fascinante care imbina tendintele din ultimii ani cu referinte atemporale, cateva clisee despre cum cred americanii si asiaticii ca s-ar imbraca o frantuzoaica si un pic de Audrey Hepburn, personalitatea dupa care Collins si-a modelat intreaga cariera.

In ciuda controverselor legate de modul in care este descrisa cultura franceza si personalitatea neprietenoasa a parizienilor, serialul a fost apreciat de numerosi critici. Astfel, „Emily in Paris” a primit doua nominalizari la Globurile de Aur 2021: pentru „Cel mai bun serial musical sau comedie” si pentru „Cea mai buna actrita” – Lily Collins.

Citește în continuare