Skip to content

Monica Bellucci din nou pe marile ecrane, in productia “Siccita”. Pelicula se filmeaza acum la Roma

Regizorul italian Paolo Virzì a început sa filmeze la Roma drama „Siccità”. Filmul creioneaza o versiune a Romei in care nu a plouat de trei ani. Locuitorii duc lipsa de apa, iar acest lucru rastoarna regulile si obiceiurile. Filmul urmareste actiunile unui grup de oameni de toate varstele, unii marginalizati, altii de succes. Viata lor este conectata de aceeasi situatie prin care trec: lipsa acuta a apei.

Alaturi de Monica Bellucci, in film mai joaca Sara Serraiocco (ati vazut-o in serialul “O dimensiune pararela/Counterpart”) si Silvio Orlando (l-ati vazut in serialul “Tanarul papa/ The Young Pope).

Monica Bellucci a jucat recent si in pelicula “The Man Who Sold His Skin”, nominalizata la Oscar.

Monica Bellucci 10th Magritte Awards, Brussels, Belgium – 01 Feb 2020,Image: 496159417, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, actrita in varsta de 56 de ani are o cariera impresionanta in cinematografie cu roluri la unii dintre cei mai mari regizori: Francis Ford Coppola, Gaspar Noé, fratii Wachowski, Spike Lee, Kim Chapiron, Alain Corneau, Sam Mendes, Claude Lelouch, Emir Kusturica.

In 2010 a filmat la Bucuresti drama The Whistleblower alaturi de Rachel Weisz, Vanessa Redgrave si David Strahairn. Filmul care urmarea ancheta a doua prostituate din Kosovo, i-a avut in partea de distributie romana pe Coca Bloos, Vlad Ivanov, Victoria Raileanu, Dorotheea Petre.

Citește în continuare