Skip to content

Fiica lui Bono, Eve Hewson, apare in seria “Behind her eyes” disponibila pe Netflix. Detalii despre productie de la actorii din distributie

O noua serie cu tematica de thriller psihologic este disponbila pe Netflix, iar personajele spun povestea lui Louise (Simon Brown), o mama singura care intra in jocul unui cuplu atipic, format dintr-un psihiatru, David (Tom Bateman) si sotia sa, Adele (Eve Hewson). Serialul de sase episoade este produs de Left Bank Pictures (producatorii The Crown) si scris de Steve Lightfoot si Angela LaManna.

Bazat pe cartea cu acelasi nume a autorului Sarah Pinborough, “Behind her eyes” promite multe momente de suspans, subiectul fiind un triunghi amoros care se complica din ce in ce mai mult. Serialul are si o componenta semnificativa legata de somn, vise si cosmaruri, ceea ce transforma filmul intr-un thriller psihologic foarte bine conturat.

Pe platourile de filmare, alaturi de specialisti in visare, actorii au invatat sa viseze lucid si sa tina un jurnal al propriilor vise, ceea ce a dus la o altfel de deschidere a constiintei.

Cu sprijinul Netflix, va prezentam cateva detalii din culisele acestei productii care ruleaza deja pe platforma de streaming.

Intrebat despre relatia de pe scena cu Eve, Tom Bateman – sotul actritei din serial, a raspuns  “Paradisiac. Lucram intr-un mod foarte asemanator – jucam mult si pastram lucrurile foarte usoare si abordam scena ca o pereche. Intr-o serie ca aceasta, este destul de greu de facut, deoarece suntem unul impotriva celuilalt, dar cu o imbratisare dimineata, razand in trailerul dedicat machiajului si discutand scena ca o pereche este de mare ajutor. Apoi, putem sa ne despartim unul de celalalt si sa ne atacam reciproc, iar apoi, imediat ce regizorul striga „taiati”, devenim prieteni. Am avut adesea discutii spunand: „Cum a fost scena asta pentru tine?” Este geniala, atat de creativa si distractiva.”

Cat priveste scenariul, Tom Bateman a explicat ca “Exista trei mari momente. Al treilea moment care se intampla chiar la sfarsit … uau! M-a facut sa vreau sa ma intorc chiar la inceput si sa citesc din nou cartea pentru a vedea dacă as putea vedea toate itele pana la capăt. Sper ca seria noastra o va face bine. In calitate de actor, speri la piese bine scrise, deoarece ne lipseste controlul asupra acelei parti si speram doar sa se traduca. In timp ce, cu acest proiect, nu ma tem pentru ca Steve a scris o piesa atat de buna, bogata si reala. Oamenii vorbesc de fapt asa intre ei. Am comparat atatea scene cu Cehov si Ibsen, intrucat este mult despre povestea din spate. (…) Povestile bune sunt obisnuite, exista atat de mult material acolo – dar scrierea buna ca aceasta este rara. A fost atat de real pentru mine, ceea ce este hilar, deoarece este o piesă atat de hiperrealista, dar este bazata pe emotie”.

Eve Hewson este fiica lui Bono de la u2  si a activistei Ali Hewson – si, desi a decis sa nu-si urmeze tatal in cariera muzica, actrita are talente muzicale. De altfel, este considerata una dintre starurile generatiei ei, cu o cariera care a inceput in forta si care ii scoate in evidenta capacitatea de interpretare.

Cel mai recent, Eve Hewson a primit recenzii foarte apreciate pentru interpretarea ei în mini-serialul “The Luminaries” al lui Claire McCarthy, care a debutat in 2020 pe BBC One si a devenit rapid cel mai urmarit nou serial al canalului.

Tot in 2020, Hewson a jucat in rolul Anne Morgan in filmul biografic “Tesla” al IFC Films, alaturi de Ethan Hawke. Filmul a avut premiera la Festivalul de film Sundance din 2020, unde a castigat premiul Alfred P. Sloan pentru lungmetraj.

In 2018, Hewson a jucat Maid Marian alaturi de Taron Egerton si Jamie Foxx in filmul “Robin Hood”, o abordare atipica a povestii clasice a lui Robin Hood. De asemenea, a fost vazuta in scurtmetrajul lui Dakota Fanning pentru Miu Miu, Hello Apartment si Papillon alaturi de Charlie Hunham si Rami Malek.

Printre filmele anterioare se numara si aparitia in “Bridge Of Spies al lui Steven Spielberg, alaturi de Tom Hanks si Mark Rylance, “Enough Said” de Nicole Holofcener, alaturi de James Gandolfini si Julia Louis Dreyfus, si “This Must Be The Place”, alaturi de Sean Penn si Frances McDormand, cu premiera mondiala la Festivalul de Film de la Cannes din 2011. Primul ei lungmetraj, “THE 27 CLUB”, a avut premiera la Tribeca Film Festival din 2008, marcand debutul pe marele ecran.

Citește în continuare