Skip to content

Reese Witherspoon va produce o serie de cooking show-uri video, special create pentru Instagram. Invitati vor fi scriitori, dar si bucatari care vor gati impreuna cu gazda emisiunii, actrita Christina Milian

Emisiunea combina pasiunea pentru gatit cu cea pentru citit. Reese Witherspoon a realizat o selectie de autori pe care ii indrageste si din paginile carora si-a luat inspiratia pentru emisiunile din seria #EatTheBook, produsa pentru Instagram.

Tot pe Instagram, Reese Witherspoon a pornit de cativa ani un club de lectura, #RWBookClub. Actrita ce a devenit cunoscuta dupa aparitia in filmul “Blonda de la drept” recomanda acolo cartile ei preferate si incurajeaza discutiile pe marginea propunerilor de lectura.

Acum, emisiunea centrata pe gatit va gravita in jurul listei de carti propuse de Reese Witherspoon in clubul ei de lectura. Retetele vor fi inspirate din nuvelele ei preferate.

Actrita a anuntat si care vor fi primele patru carti in jurul carora vor fi realizate emisiunile din seria  #EatTheBook: “The Proposal” – de Jasmine Guillory, From Scratch – de Tembi Locke, Acolo unde canta racii (Where the Crawdads Sing) – de Delia Owens si The Jetsetters – de Amanda Ward.

Actrita Christina Milian va fi gazda emisiunii, iar alaturi de ea vor gati autori de carti, bucatari sau creatori de cocktailuri.

Fiecare carte aleasa de Reese Witherspoon contine si pasaje cu retete culinare, iar din video-ul care anunta emisiunea putem vedea ca invitatii vor pregati retete de pui prajit, o mancare mult gustata in Statele Unite, vor fi si retete de tacos, dar si de cocktail-uri si prajituri.

Au trecut aproape 20 de ani de cand “Legally Blonde” a ajuns pentru prima oara in cinematografe, transformand costumul roz pe care Reese Witherspoon l-a purtat intr-un simbol al culturii pop pentru o intreaga generatie.  Filmul a avut o continuare in 2003, cu “Legally Blonde 2”, si un musical pus in scena in 2007.

Acum este in pregatire “Legally Blonde 3”. Puteti citi aici despre reintoarcerea actritei Reese Witherspoon pe platourile de filmare ale productiei care au facut-o celebra.

Citește în continuare