Skip to content

Noul film cu Hugh Jackman, „Reminescence” va fi lansat in septembrie. Din distributie fac parte Rebecca Ferguson si Thandie Newton.

In „Reminescence”, Nick Bannister (Hugh Jackman) isi ajuta clientii sa-si acceseze amintiri demult ingropate prin intermediul hipnozei. Locuieste in Miami, iar viata lui se va schimba atunci cand o va intalni pe noua sa clienta, Mae (Rebeca Ferguson). În timp ce Bannister lupta pentru a gasi adevarul despre disparitia lui Mae, descopera o adevarata conspiratie si, in cele din urma, trebuie sa raspunda la intrebarea: cat de departe ai merge pentru cei dragi?

Scenariul filmului este scris de Lisa Joy, cea care este si regizoarea peliculei. Tot ea a scris si scenariul pentru serialul SF Westworld – actiunea are loc în lumea fictiva Westworld, un parc de distractii western bazat pe tehnologie avansata, populat cu androizi sintetici denumiti „Hosts (gazde)”. Vizitatorii umani ai parcului sunt numiti „Newcomers (nou-veniti)”. 

Hugh Jackman la filmarile „Reminescence”

Hugh Jackman a postat pe conturile sale de Instagram si Twitter un teaser al “Reminiscence”.

Hugh Jackman s-a nascut in Australia si a devenit cunoscut publicului dupa rolul Wolverine din seria X-Men. Acesta a interpretat personajul Wolverine in 9 filme din seria X-men. Al 10-lea film din serie a fost “Logan”, din anul 2017. 

Hugh Jackman a interpretat prima data personajul in urma cu mai bine de 20 de ani. Actorul a marturisit anul trecut ca a fost printre miile de oameni care au participat la auditiile pentru rol. Tot el a recunoscut ca rolul lui Wolverine i-a revenit dupa ce Russel Crowe l-a refuzat, iar Scott Dougray nu l-a putut accepta, avand alte proiecte. 

Alte filme in care a mai jucat actorul sunt Kate & Leopold, Van Helsing, Prestigiul și Australia. 

In plus, Jackman este și cantaret, dansator și actor în musicaluri. De altfel, el este castigatorul unui premiu Tony pentru rolul din musicalul Baiatul din Oz.

De altfel, Hugh Jackman a fost gazda Premiilor Tony in anii 2003, 2004 și 2005, iar felul in care a prezentat in anul 2004 Premiile Tony i-au adus castigarea, in anul 2005, a unui Premiu Emmy pentru Interpretare Individuala Remarcabila intr-un program de varietati, musical sau de comedie. 

Citește în continuare

Victor Bucur, actor si regizor in noul musical Next to Normal – (A)Normal „Daca rolul iti cere sa dansezi iar tu te-ai ingrasat 5 kilograme, ca de, a fost pandemie, atunci da, trebuie sa tragi tare ca sa reintri in forma.”

Victor Bucur este absolvent al Facultatii de Teatru din cadrul Uiversitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale”, specializarea Arta actorului mânuitor de papusi si marionete, dar si al Facultatii de Teatru din cadrul Universitatii „Spiru Haret” Bucuresti, specializarea Arta actorului. A colaborat cu  Teatrul National „I.L.…

Citeste mai mult