Skip to content

The Who a anuntat o versiune super deluxe a albumului “The Who Sell Out”. Editia va avea sapte discuri si 112 de melodii

The Who au anuntat ca vor lansa o editie super deluxe a versiunii setului “The Who Sell Out”, album aparut in 1967. Versiunea doua urmeaza sa fie disponibila publicului incepand cu 23 aprilie prin UMC / Polydor, si cuprinde reeditarea a sapte discuri care sarbatoreste albumul trupei din 1967, va cuprinde 112 piese in total, inclusiv 46 care nu au fost niciodata lansate, relateaza publicatia NME.

Lansarea va contine si o carte de 80 de pagini cu fotografii rare, amintiri, adnotari ale melodiilor si melodii noi de Pete Townshend, impreuna cu afise, insertii si alte materiale informative din anul lansarii discului. Albumul va fi disponibil si cu o versiune pentru vinil.

NME a anuntat si ca piesele “Pictures Of Lily”, “Kids! Do You Want Kids?” si “Odorono” vor fi in varianta remixata.

De asemenea, Pete Townshend a declarat ca este gata sa inregistreze un nou album cu trupa dupa ce perioada de carantina se va termina.

Trupa The Who si-a lansat ultimul album “WHO” in 2019, iar turneul de promovare a albumului din Marea Britanie si Irlanda a fost anulat la inceputul lui martie 2020 din cauza crizei medicale.

Pete Townshend si Roger Daltrey sunt membrii supravietuitori din versiunea originala a trupei The Who, dupa decesul tobosarului Keith Moon si cel al basistului John Entwistle.

Trupa britanica The Who a fost infiintata in 1964 si este considerata una dintre cele mai influente din domeniul muzicii rock. In 2001, The Who a primit un premiu Grammy pentru contributia sa la dezvoltarea industriei muzicale. De asemenea, trupa a fost inclusă in Rock and Roll Hall of Fame in 1990, iar sapte dintre materialele sale discografice au fost incluse in topul 500 al celor mai bune albume din toate timpurile realizat de revista Rolling Stone.

Citește în continuare