Skip to content

(video) Au aparut primele imagini din Voyagers, thriller-ul fantasy cu Colin Farrell, LiLy-Rose Depp si Tye Sheridan. Productia s-a filmat integral in Romania

Pentru cei care citeau in urma cu 2 ani stiri despre vizita lui Colin Farrell sau a lui Lily Rose Depp in Romania avem acum imagini cu filmul la care lucrau atunci.

Pelicula se numeste Voyagers a fost filmata integral in Romania, cu ajutorul producatorului local Icon Films, iar de astazi are public si primul trailer official care arata nu doar desfasurarea impresionanta de forte, dar si cat de multe efecte speciale si cascadorii are filmul.

Voyagers este o poveste SF din viitorul apropiat, care urmareste 30 de tineri adolescenti care sunt trimisi in spatiu intr-o misiune de cautarea a unei case noi. Dupa ce capitanul misiunii este omorat in circumstante misterioase, tinerii ajung intr-o forma de haos, organizandu-se in triburi si actionand impulsiv pentru supravietuire.

In distributie alaturi de Colin Farrell (“True Detective”, “In Brugers”, “Saving Mr. Banks”), Tye Sheridan („X-Men”), Lily-Rose Depp si Fionn Whitehead, in grupul de tineri apar desigur si actori romani: Teodor Soptelea, Ioana Brumar, Irina Artenii, iar in partea de productie in toate departamentele tehnice s-au gasit mult profesionisti romani.

Urban.ro a mai scris despre departamentul de make-up si hair care a fost integral din Romania, department care a creat look-uri futuriste pentru toti actorii din distributie, inclusiv coafura lui Colin Farrell.

Colin Farrell, pe strada in Bucuresti

Filmul era programat sa aiba premiera in noiembrie trecut, dar a fost anuntat cu premiera internationala pe 9 aprilie.

Citește în continuare