Skip to content

A aparut trailerul “City of Lies”, filmul in care Johnny Depp pleaca in cautarea ucigasului rapperului Notorious B.I.G.

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului este “City of Lies”, o aventura in care actorul Johnny Depp il cauta pe cel care l-a impuscat pe rapperul Notorious B.I.G., cunoscut si ca Biggie.

Johnny Depp joaca rolul detectivului Russell Poole, cel care s-a ocupat de cazul cunoscutului rapper inca din dimineata zilei de 9 martie 1997, cand legendarul muzician a fost impuscat dupa ce a plecat de la petrecerea revistei Vibe din Los Angeles.

Timp de 20 de ani, detectivul Poole a pus cap la cap informatii despre moartea rapperului si a descoperit inclusiv un aliat in jurnalistul Jack Jackson (Forest Whitaker), cu care a facut echipa in cautarea ucigasului lui Biggie, dar si in aflarea adevarului despre de ce cazul a fost inchis, neavand insa un vinovat.

Filmul va aparea in cinematografe pe 19 martie, iar din 9 aprilie va fi disponibil si pe platformele de streaming on demand.  Trailerul a fost publicat la cea de-a 24 comemorare a mortii lui Notorious B.I.G., pe 9 martie, la 10 zile dupa ce Netflix a prezentat documentarul Biggie: I Got a Story to Tell.

Documentarul produs de Netflix despre Notorious B.I.G. are ca director executiv pe mama regretatei legende a rapului Violetta Wallace si pe Sean „Diddy” Combs. 

“Biggie:I Got A Story To Tell” va acoperi viata rapperului inca din adolescenta, dar si ascensiunea sa, cu aparitii ale lui Faith Evans, fosta sa sotie, si Lil Cease, dar si alte personalitati din viata lui Biggie, dar si filmari rare din culise si marturii ale celor mai apropiati prieteni si familie.

Rapperul Notorious B.I.G. a crescut pe strazile cartierului Brooklyn din New York, intr-o perioada in care traficul de droguri era o normalitate. In 1994, si-a lansat albumul de debut “Ready to die”, fiind una dintre cele mai reprezentative figuri ale hip-hop-ului de pe Coasta de Est, in timp ce rapul era dominat de artisti de pe Coasta de Vest. Rapperul a ajuns rapid in topurile muzicale, fiind o surpriza pentru toata industria muzicala.

Conflictul intre muzicienii din vest si est era vizibil, iar Notorious B.I.G. a fost unul dintre cei implicati, cu un scandal in care se certa constant cu 2Pac. Mai mult, 2Pac l-a atacat direct pe Notorious B.I.G., scriind o melodie, “Hit Em’ Up” in care povestea ca a avut o relatie cu nevasta acestuia, insa rapperul Biggie nu i-a raspuns provocarii. Cateva luni mai tarziu, 2Pac a fost impuscat in timp ce mergea spre studioul de productie, iar Notorious B.I.G. a fost printre suspecti, insa rapperul nu era in Las Vegas la acel moment, ci in New York.

Citește în continuare