Skip to content

Filmul week endului pentru toata familia “Yes Day” (Netflix). Jennifer Garner “I-am citit fiicei mele mijlocii cartea “Yes Day” si i-a placut foarte mult. Incepuse sa se gandeasca cum ar arata la noi in familie o zi in care sa spunem doar Da. “

Pe Netflix puteti vedea de vineri, 12 martie filmul “Yes Day”, filmat dupa cartea cu acelasi nume scrisa de Amy Krouse Rosenthal.

Allison (interpretata de Jennifer Garner) si Carlos (interpretat de Edgar Ramirez) au decis intr-o zi sa nu le mai spuna “Nu” copiilor, vreme de 24 de ore. In schimb o zi intreaga au decis sa le spuna doar “Da”, la orice ar cere. Nu s-au gandit ca decizia lor ii va purta o zi intreaga intr-o aventura in jurul Los Angelesului. In acelasi timp, ii va aduce mai aproape pe membrii familiei.

Prin amabilitatea Netflix, va prezentam un interviu  cu  Jennifer Garner, cea care o interpreteaza pe Allison in filmul “Yes Day”

De unde a pornit povestea pentru tine?

Imi plac foarte mult cartile lui Amy Krouse Rosenthal si tot ceea ce transmite publicului. I-am citit fiicei mele mijlocii cartea “Yes Day” si i-a placut foarte mult. Incepuse sa se gandeasca cum ar arata la noi in familie o zi in care sa spunem doar “Da”. Cred ca avea vreo trei ani cand mi-a zis ca ar vrea de Craciun o zi in care sa spunem doar “Da”. Si asa am facut, am respectat traditia de-a lungul anilor, in fiecare an. Cu o singura exceptie oribila – cea de anul trecut. Dar acum doi ani, am postat pe Instagram cateva poze cu mine, epuizata dupa o zi in care am zis doar “da” copiilor, iar sotia lui Ben Everard, unul dintre producatorii filmului a spus ca ar fi un subiect foarte bun de film. M-au sunat si am inceput sa lucram impreuna.

Cum arata zilele in care spuneti doar “Da” la voi in familie?

Nu facem lucruri iesite din comun. Sa fiu sincera, intr-o zi ca asta, copiii pot incalca regulile pe care trebuie sa le respecte in fiecare zi. Este vorba despre inghetata la micul dejun, despre dormit afara in curte. Iar eu fac impreuna cu ei niste exercitii numite Mama Antrenor, in timpul carora ii pun sa alerge cateva ture, sa faca flotari, asa intr-un mod distractiv doar. Iar ei se transforma in Copiii Antrenor si ma pun sa fac tot felul de lucruri nebunesti. La noi in familie, spre deosebire de cum se intampla in film, zilele in care spunem doar “Da” sunt o surpriza. Ne trezim, facem rapid ce avem de facut si le pot spune “Copii, ce spuneti daca azi am avea o zi in care sa spunem doar Da?”

Descrie magia din jurul cuvantului “Da”

E un super sentiment atunci cand spui doar “Da”.  Oricine ar trebui sa incerce asta, mai ales cu copiii. Noi avem trei copii si cateodata simtim ca nu mai putem face lucruri in plus, chiar nu mai e loc. Dar cred ca o zi in care sa spui doar “Da” e o cale minunata de a celebra familia. Si nu e vorba despre a face ceva maret, gradios de fiecare data. Pentru copiii mei conteaza foarte mult sa ma auda spunand de-a lungul unei zile “Da, ce vrei sa faci? Gandeste-te bine”. Las jos telefonul si ma concentrez asupra lor.

Ce speri ca va ramane publicul dupa vizonarea filmului?

Nu cred ca exista un moment mai bun decat acesta pentru copiii tai sa auda “Da”, dupa tot anul pe care l-am avut. Taberele sunt anulate, scoala e online, nu mai mergem la antrenamente de fotbal. Ce e mai amuzant decat o zi in care dorintele devin realitate cu un simplu cuvant – Da? Sper ca si oamenii care vor vedea filmul sa aiba si ei la randul lor zilele in care sa spuna “Da” si  sa aiba si ei obiceiuri noi in familie.

Citește în continuare