Skip to content

5 hoteluri si vile unde sunt disponibile baruri private. Bali, Hawaii, Sydney, Thailanda si New York ofera astfel de facilitati

Cu o vaccinare masiva a populatiei de peste tot din lume si semnale ca granitele se vor redeschide curand, la fel si industria turismului, putem incepe sa planificam vacanta.

 urban.ro a pregatit o lista cu locuri din lume unde va puteti caza si beneficia de o servire speciala datorita barului privat pe care il aveti in camera sau se afla intr-un loc privat, accesibil doar daca alegeti resortul respectiv. 

Un bar peste o piscina privata, cu o priveliste extraordinara isi asteapta turistii in Alila Villas Uluwatu din Bali, Indonezia.

Fiecare dintre cele 65 de vile ale complexului de deasupra Oceanului Indian are un bar privat. Dintre acestea, exista trei vile care sunt complet aprovizionate cu bar, iar inainte ca oaspetii sa soseasca, acestia sunt invitati sa completeze un meniu de preferinte personale pentru a-si selecta bauturile spirtoase, mixerele, garniturile si alte accesorii, ca muzica, cartile sau chiar pernele.  Oaspetii isi pot prepara singuri bauturile sau pot apela la serviciul oferit de complex, prin care un barman le va pregati bauturile. Rezervari si informatii despre cazarea in acest resort sunt disponibile aici.

Un complex dedicat Champagne Dom Perignon se afla in Big Island, Hawaii.

Aceasta statiune de pe coasta Kona din Hawaii este prima din SUA care ofera un bar specific Champagne Dom Pérignon. Suita Wai’olu combina arhitectura hawaiana cu elemente ale renumitei case de sampanie, inclusiv o pivnita privata Dom Pérignon Champagne si alte lucruri din universul sampaniei frantuzesti. Un serviciu personal de concierge se ocupa indeaproape de turisti si de ceea ce acestia isi doresc. Barul privat este aprovizionat cu o sticla de bun venit Vintage 2008, iar editia Vintage 2009 este adusa ulterior in camera impreuna cu o selectie de aperitive. Clientii resortului hawaian pot ajunge si intr-un tur ghidat privat va fi adus în cameră împreună cu o selecție de aperitive.

Detaliile despre cazare si preturi sunt disponibile aici.

Fanii INXS si AC/DC au un loc special in Ovolo Woolloomooloo din Sydney, unde doua camere cu obiecte de colectie ale celor trupe, un bar privat si o priveliste extraordinara asupra orasului sunt disponibile pentru rezervari.

Doua camere Rockstar aduc un omagiu trupelor australiene INXS si AC / DC, cu obiecte specifice celor doua trupe, dar si cu o zona de lectura, canapele gigantice, un pick-up si diverse viniluri si un bar privat impresionant cu bauturi spirtoase, dar si vinuri si beri, inclusiv optiuni locale. Informatii despre cazare sunt disponibile aici.

La 45 de minute distanta de Phuket, un complex exclusivist isi asteapta vizitatorii cu o priveliste extraordinara si o serie de activitati care sa alunge plictiseala.

Six Senses Yao Noi din Phang Nga, Thailanda, ofera vizitatorilor vile cu piscina private, cu multiple dormitoare, dar si diferite modalitati de a petrece timpul liber. Petrecerile se tin intr-un loc cunoscut ca The View, in timp ce complexul dispune si de o zona de divertisment subacvatica, cu cinema, sistem de sonorizare performant si cascade.

De asemenea, aici se pot rezerva barci cu piscina si cu bar privat, frigider pentru vin si truse de cocktails. Informatiile despre rezervari sunt disponibile aici.

O calatorie in timp la cele mai inalte standarde se intampla la hotelul TWA din New York.

Situat in centrul de zbor TWA si proiectat de arhitectul Eero Saarinen din 1962 la Aeroportul International John F. Kennedy, acest hotel este singurul de la JFK. Elementele retro includ un cocktail lounge, o aeronava Lockheed Constellation modificata, o camera Twister unde fanii jocului pot sa isi petreaca timpul si un salon scufundat inspirat din anii 1960.

Howard Hughes Presidential Suite este camera care are un cocktail bar personalizat, complet aprovizionat cu o priveliste incredibila asupra aeroportului. Detaliile despre cazare si preturi sunt disponibile aici.

Cititi si 5 hoteluri de lux unde va puteti muta pe termen lung: Bangkok, Mexic, Maldive sau un castel irlandez sunt printre destinatii

Citește în continuare