Skip to content

(video) Transformare spectaculoasa pentru Mila Kunis in „Four Good Days”. Glenn Close e mama care incearca sa isi ajute fiica sa scape de dependenta de droguri.

In week-end a aparut primul trailer al productiei „Four Good Days”, noul film cu Glenn Close si Mila Kunis in rolurile principale.

Filmul regizat de Rodrigo Garcia construieste un portret al empatiei materne din deciziile disperate ale unei familii distruse de dependenta de droguri si de constrangerea mamei de a o salva. 

Cand Deb (Glenn Close) primeste o vizita surpriza a fiicei Molly (Mila Kunis), nu pare deloc incantata. De fapt, este ingrozita, refuzand sa o lase pe Molly sa intre in casa. Fiica ei are in spate un deceniu de lupta cu drogurile prin 15 programe de detoxifiere esuate si momente extreme in care a furat banii familiei pentru a-si intretine dependenta.

Scenariul a fost scris de Garcia care a adaptat o poveste reala scrisa de Eli Saslow, jurnalist castigator de Pulitzer, pentru Washington Post – articolul poate fi citit aici. Productia Vertical Entertainment va fi lansata in cinematografele americane pe 30 aprilie si pe platformele de streaming pe 21 mai ( Amazon Prime Video, Vudu, iTunes si Google Play).

Filmul a fost lansat la Festivalul Sundance de la inceputul anului 2020. Din distributie mai fac parte Stephen Root, Chad Lindberg , Joshua Leonard, Rebecca Field, Michael Hyatt si Gabriela Flores.

Intr-un interviu acordat publicatiei Deadline, Close si Kunis au avut perspective foarte diferite asupra filmarilor. Pentru Kunis a fost distractiv, pentru Close a fost despre rafinamentul si complexitatea unui rol complex care i-a adus provocari.

Kunis care a fost nevoita sa poarte machiaj special si dinti prostetici pentru a evidentia modul in care personajul ei a fost afectat de consumul de droguri, a declarat ca „a fost distractiv sa lucrez la ceva in afara normei. Cand te duci la tipul care lucreaza la efecte speciale si ti-a creat cei mai frumosi dintii specifici unui consumator de metamfetamina, stiu ca suna ciudat cum o spun, dar cand ii pui in gura, iti dai seama ca e distractiv sa te joci cu ei. Si apoi, inveti sa vorbesti cu dintii noi fara sa sune sasait.”

Pentru Glenn Close, actrita nominalizata de 8 ori la Premiile Oscar, inclusiv in 2021 pentru rolul din „Hillbilly Elegy”, a declarat ca a fost atrasa de eleganta scenariului „Four Good Days” si intrebarile pe care le adreseaza: „Prima scena m-a atras sa joc in film, in special pentru personajl meu, o mama care isi vede copilul venit de pe strazi, distrus, la usa ei si ii inchide usa in nas.”

Desi nu a reusit sa castige un trofeu Oscar pana acum, cariera lui Glenn Close a oferit unele dintre cele mai memorabile roluri din istoria cinematografiei. Mai jos puteti afla povestea transformarii din „Hillbilly Elegy” si a celor mai spectaculoase schimbari de pana acum.

Citește în continuare