Skip to content

(galerie foto) Madalina Ghenea a filmat cu Al Pacino si Lady Gaga pentru „House of Gucci”. Actrita va juca rolul Sophiei Loren in productia regizata de Ridley Scott.

Madalina Ghenea a fost surprinsa in Roma la filmarile „House of Gucci” intr-o secventa cu Al Pacino. Joaca rolul Sophiei Loren, fiind deseori comparata cu actrita italiana in privinta aspectului fizic. 

Fotografiile de la filmarile „House of Gucci” o prezinta pe Madalina Ghenea intr-o aparitie scurta alaturi de Al Pacino dar si in timpul unei discutii cu regizorul Ridley Scott.

Ghenea, care a mizat dintotdeauna pe asemanarea evidenta cu Loren, apare intr-o tinuta eleganta, cu blana, inconjurata de fotografi si reporteri, in fata magazinului Gucci. In imaginile surprinse pe platourile de filmari, Madalina este intampinata de Al Pacino care il interpreteaza pe Aldo Gucci, unchiul lui Maurizio Gucci, mostenitorul imperiului Gucci.

Desi actrita nascuta in Romania nu a fost anuntata ca fiind parte din distributia filmului, imaginile de la filmari confirma prezenta ei in productia Metro Goldwyn Meyer. Secventa in care apare Madalina Ghenea reface o vizita din anii ’70 in care Sophia Loren a fost fotografiata iesind din magazinul Gucci din via Condottti din Roma.

Filmul biografic spune povestea evenimentelor de dinaintea si dupa moartea lui Maurizio Gucci. Fosta sa sotie, Patrizia Reggiani, a fost acuzata si condamnata la 29 de ani inchisoare pentru ca a orchestrat si comandat uciderea acestuia in 1995.

Scenariul este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed” scrisa de Sara Gay Forden si publicata in anul 2000.

Maurizio este jucat de Adam Driver iar Patrizia de Lady Gaga, cei doi avand rolurile principale in „House of Gucci”.

Distributia este completata de Jared Leto ca Paolo Gucci, Jeremy Irons ca Rodolfo Gucci, tatal lui Maurizio, Camille Cottin drept Paola Franchi si Jack Huston si Reeve Carney. Filmarile se desfasoara de cateva saptamani pe Lacul Cuomo si pe strazile din centrul Romei.

Filmul regizat de Ridley Scott urmeaza sa fie lansat pe 24 noiembrie 2021, fiind una dintre cele mai asteptate productii ale anului in curs. Mai jos gasiti imagini din primele zile de filmari.

Nascuta in 1987 in Slatina, Madalina Ghenea si-a inceput cariera ca fotomodel la varsta de 15 ani si a avut din primii ani succes international, in special pe teritoriul italian.

De-a lungul timpului, a pozat pentru campanii pentru La Perla, Peroni, Lormar, Grimaldi Mare, New Yorker si Damiani.

S-a remarcat in presa internationala dupa aparitia in videoclipul „Il tempo tra di noi” al lui Eros Ramazzotti si in 2008 ca protagonista a celebrului calendar Peroni. Treptat, a devenit faimoasa si prin prisma relatiilor pe care le-a avut cu actorii de top de la Hollywood, Leonardo DiCaprio si Gerard Butler dar si cu designerul Philipp Plein.

Ca actrita, a debutat in comedia „I soliditi idioti: Il film”, urmata de roluri in „Dom Hemingway” (2013) in regia lui Richard Shepard cu Jude Law, Richard E.Grant si Emilia Clarke in rolurile principale si „Youth” (2015) al lui Paolo Sorrentino, productie care a castigat Palme d’Or-ul la Cannes, a primit o nominalizare la Oscar si doua la Globurile de Aur. In 2014 a jucat rolul Doroteei Malatesta in serialul de succes „Borgia”, urmat de postura de prezentatoare a Festivalului Sanremo din 2016. Ulterior, a aparut in Zoolandar 2 si „All you ever wished for”. 

Ghenea a intalnit-o pe Sophia Loren in 2016, la festivalul TIFF unde i-a acordat trofeul pentru intreaga cariera pe scena Teatrului National din Cluj Napoca.

Cea mai recenta aparitie cinematografica a fost la inceputul anului 2020 in productia romaneasca „Urma” regizata de Dorian Buta si 

Citește în continuare