Skip to content

Serialul “How I met your mother” are o continuare, “How I met your father”. Din distributie face parte Hilary Duff

Platforma Hulu a anuntat o continuare a serialului “How I met your mother”, de aceasta data personajul principal fiind tatal – noua productie numindu-se “How I met your father”.

Personajul principal va fi Hilary Duff, care o interpreteaza pe Sophie. Seria o sa aiba ca punct de pornire cum aceasta ii spune fiului ei povestea despre cum l-a cunoscut pe tatal sau: o poveste care ne trimite inapoi in anul 2021 in care Sophie si grupul ei de prieteni incep maturizarea si se intreaba cine sunt, ce vor de la viata si cum sa se indragosteasca in era aplicatiilor de dating si a optiunilor nelimitate.

“Am avut incredibil de noroc in cariera mea sa interpretez niste personaje minunate si astept cu nerabdare sa imi asum rolul Sophie. Ca mare fan al How I Met Your Mother, sunt onorata si chiar putin nelinistita ca Carter si Craig au avut incredere in mine cu continuarea proiectului lor. Isaac si Elizabeth sunt geniali si abia astept sa lucrez alaturi de ei”, a declarat Hillary Duff, citata de publicatia Deadline.

Noua serie este semnata de productatorii “This Is Us” si de la co-creatorii “Love, Victor”, Isaac Aptaker si Elizabeth Berger, care au rol de scriitori si producatori executivi. Hulu a comandat deja primele 10 episoade.

Creatorii “How I Met Your Mother” Carter Bays si Craig Thomas sunt si ei implicati in noua productie, insa mai multe detalii nu au fost facute public.

“How I Met Your Mother” a fost difuzat pe CBS timp de noua sezoane si peste 200 de episoade in perioada 2005-2014. Seria a fost jucata de Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel si Alyson Hannigan, iar Bob Saget a fost vocea naratorului.

Serialul a avut loc in Manhattan si a urmarit viata sociala si romantica a lui Ted Mosby (Josh Radnor) si a prietenilor sai Marshall Eriksen (Jason Segel), Robin Scherbatsky (Cobie Smulders), Lily Aldrin (Alyson Hannigan) si Barney Stinson (Neil Patrick Harris). Actiunea are corespondent in 2030, cand Ted le povesteste celor doi copii ai sai evenimentele care au dus la intalnirea cu mama lor.

Cunoscut pentru structura si umorul sau excentric, serialul a avut un mare succes, fiind nominalizat de 24 de ori la Premiile Emmy, din care a castigat 7. In 2010, Alyson Hannigan a castigat People’s Choice Award pentru cea mai buna actrita de comedie si Neil Patrick Harris a castigat acelasi premiu pentru actorul favorit dintr-un serial TV.

Citește în continuare