Skip to content

Noi detalii despre Friends The Reunion: pentru aparitiile Brad Pitt si Julia Roberts au intervenit Jennifer Aniston si Matthew Perry care au fost iubitii lor la vremea difuzarii serialului

Astazi e ziua in care in America se difuzeaza pe HBO MAX “Friends-The Reunion”, dar au inceput sa apara deja o multime de detalii despre cum a fost construit show-ul si ce glume contine. O parte vine de la jurnalistii care au avut acces sa vada filmul pentru critica de specialitate, o alta parte vine de la oamenii din echipa.

Variety l-a intervievat pe regizorul specialului, Ben Winston, care a facut o serie de marturisiri despre cum a lucrat cu echipa, dar mai ales cu invitatii speciali cand era vorba de fosti iubiti ai actorilor din rolurile principale pe care-i voiau in show – Brad Pitt si Julia Roberts.

Ben Winston

Winston spune ca a vazut toate cele 236 de episoade in perioada de lockdown ca parte a documentarii pentru noul show, ba chiar a citit si cateva dintre cartile care s-au scris despre serial si a intalnit actorii pe Zoom de cateva ori in “meetinguri creative”

Dar show-ul care s–a filmat in trei zile a fost prima reintalnire a intregii distributii, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry si Matt LeBlanc toti in aceeasi camera, dupa 17 ani.

O mare provocare a fost sa se filmeze in Studio 24, locul unde s-a filmat initial serialul, pentru ca e cel mai mare studio Warner Brothers. “Au fost 3 saptamani de montat decoruri si lumini pentru 3 zile de filmare,” a spus regizorul.

 Lady Gaga are un moment in noul show  – un duet pe care-l face cu Lisa Kudrow pe piesa “Smelly Cat.” Winston care e producator executiv si pentru “The Late Late Show With James Corden”, dar a fost si producatorul show-ului tv de la Premiile Grammy din acest an, a sunat-o pe Lady Gaga care a acceptat, evident, din primul moment. Regizorul spune ca cele doua nu au avut prea mult timp de repetii pentru momentul lor: “Am stat cu doua chitari si Gaga a lucrat cu Lisa pret de o jumatate de ora pe ceea ce vor canta.”

Sunt cateva exceptii legate de aparitiile pe Zoom: Winston a decis de la inceput ca fiecare dintre invitati va trebui sa fie prezent in persoana in studio, dar au permis ca actorul James Michael Tyler, care l-a interpretat pe Gunther, sa apara de la distanta.

Regizorul show-ului a marturisit ca, de departe, cel mai frumos moment al reuniunii a fost prima lectura a scenariului, cu toata distributia principala la masa. Energia momentului a fost atat de speciala incat regizorul era pregatit sa filmeze totul si a si facut-o cu camere care se roteau in jurul actorilor pentru a crea senzatia ca sunt singuri in locul unde s-au intalnit. Winston spune ca a fost destul de complicat de filmat si ca secventa de deschidere e asemanatoare cu cea care deschide ‘Reservoir Dogs’ al lui Tarantino.

Cat priveste invitatii speciali cu mare valoare emotionala, adica fostul sot al lui Jennifer Aniston, Brad Pitt, si iubita din acea vreme a lui Perry, Julia Roberts, actorii au fost cei care au vorbit cu fostii lor iubiti pentru a-i convinge sa apara in special.

De altfel, Perry a marturist de mai multe ori ca Julia Roberts a fost cea care i-a salvat viata si l-a ajutat sa renunte la droguri.

Pentru fanii fideli, cu cateva zile inaintea difuzarii reuniunii „Friends”, Matthew Perry lanseaza o colectie de haine pentru copii, adulti si animale de companie. Colectia e in editie limitata iar preturile produselor sunt intre 18 si 55 dolari.

Citește în continuare