Skip to content

Creatorul serialului Mare of Easttown, Brad Ingelsby, a semnat un contract de 3 ani cu HBO. Kate Winslet ar vrea o continuare a proiectului

Creatorul serialului Mare of Easttown, Brad Ingelsby  a semnat un contract pentru 3 ani pentru diverse proiecte cu HBO, ceea ce lasa loc de interpretari pentru o continuare a seriei care a avut audiente impresionante.

Brad Ingelsby spune ca noul contract se refera la noi proiecte, dar semnalele pe care Kate Winlet le-a dat anunta o posibila continuare a serialului care, in prima seara de la difuzare, a avut doar in America peste 3 milioane de spectatori. Audienta a crescut la fiecare saptamana si finalul celor 10 episoade a devenit cel mai vizionat episod de pe HBO Max.

Intr-un interviu pentur un ghid tv american, Winslet a marturisit “ Imi e foarte dor de Mare, m-as intoarce oricand sa o interpretez. Mi-a placut foarte mult acest personaj, a fost un rol minunat si, cand s-au incheiat filmarile, am trait o senzatie stranie: ca de doliu.”

Ingelsby inr-un interviu pentru The Hollywood Reporter a fost mai nuantat “Daca va exista o idee ca sa putem continua serialul si aceasta idee onoreaza povestea din primul capitol, fiind pe placul audientei, atunci poate ne vom gandi. Pentru moment insa, nu am nicio idee care ar putea fi acea continuare”

Mare of Easttown a fost primul serial scris si gandit de Brad Ingelsby, in CV-ul lui aflandu-se filmele de lung metraj The Way BackAmerican Woman si Run All Night.

Intr-un interviu publicat de urban.ro la debutul serialului, Ingelsby spunea despre ideea primului capitol Mare of Eattown “a venit dintr-o dorinta de a scrie despre „acasa”. Orasul din serial este o versiune fictionalizata a locului in care am crescut. E un fel de amalgam al unor locuri micute din zona Pennsylvania, dar cred ca de fapt am vrut sa scriu despre „acasa” si unele dintre ritmurile si ritualurile locurilor in care am crescut. Apoi, in mod clar, am vrut sa scriu un personaj ca Mare – o persoana pe care mi s-a parut interesant s-o examinez intr-un asemenea punct de cotitura din viata ei. Tocmai a trecut printr-o criza personala, incearca sa repare fisurile din viata ei personala si apoi, peste toate astea, apare un mister si presiunea de a rezolva cazul unei disparitii si a unei crime care implica doua fete… Mi s-a parut un punct interesant de inceput.”

Intregul interviu il puteti citi mai jos.

Citește în continuare