Skip to content

Vila trupei Los del Rio, cei care au cantat “Macarena”, este disponibila pentru inchiriere. Sejurul costa 25 euro/noapte

Formatia care a lansat hitul anilor 90’, “Macarena”, dar si dansul specific acestei melodii, celebreaza 25 de ani de cand au fost in topurile globale cu melodia. Los del Rio urmeaza sa inchirieze vila din Spania unde acestia se retrag pentru a creea muzica unor fani, iar weekend-ul promis este petrecut chiar in compania formatiei.  

Vila este de inspiratie andaluza si este folosita de duo-ul pop ca o evadare rurala, unde se retrag pentru inspiratie pentru a crea muzica. Conacul este completat cu terase tipice spaniole, o gradina insorita si o piscina de lux. De asemenea, oaspetii vor avea acces la o sala de karaoke privata si la chitare spaniole pe care le pot folosi pentru a-si exersa atat cunostintele muzicale, cat si miscarile.

Mai mult, oaspetii vor invata cum sa gateasca mancaruri tipice andaluze cu un bucatar local prin intermediul unei clase private virtuale, dar si invatarea unui dans tipic andaluz numit Sevillanas printr-o lectie online personalizata.

Vila este situata in localitatea Utrera (Sevilla), zona fiind considerata de multi leaganul dansului flamenco si foarte aproape de Dos Hermanas, orasul natal al duo-ului Los del Rio.

Anuntul a fost facut pe platforma AirBnb, iar Los del Rio va intampina oaspetii pentru doua nopti si va petrece timpul cu cei patru oaspeti norocosi. Rezervarea se deschide pe 28 iunie la ora 16:00 CEST pentru un sejur de doua nopti care va avea loc pe 3 august 2021 pentru un grup de patru oaspeti, iar costurile sunt de doar 25 euro pe noapte (plus taxe si taxe).

Pentru cei care nu vor castiga weekendul cu Los del Rio, acestia mai pregatesc o experienta, tot cu arome spaniole. Trupa va gati, dansa, canta si vor impartasi povesti din culisele anilor 90’ si din experienta lor artistica. Si acest eveniment are loc tot pe platforma AirBnb, iar rezervarile sunt disponibile tot pe 28 iunie la ora 16:00 CEST, aici, preturile fiind de 25 euro.

Citește în continuare