Skip to content

Liev Schreiber a publicat prima imagine de la filmarile „Ray Donovan”. Alaturi de el mai joaca Kerris Dorsey, Dash Mihok, Pooch Hall si Eddie Marsan.

Liev Schreiber a postat prima fotografie de pe platoul de filmare al viitorului film „Ray Donovan”. Actorul american ofera un prim teaser al reuniunii pe care a avut-o cu colegii sai din serialul cu acelasi nume alaturi de care a jucat in sapte sezoane. 

Productia este regizata de David Hollander, in timp ce scenariul a fost scris de Jeff Sneider, urmand sa fie lansata in cinematografe in 2022.

Schreiber a scris pe contul sau oficial de Instagram ca ii va fi foarte dor de grupul special de actori care i-au devenit prieteni. In fotografia apar Kerris Dorsey, Dash Mihok, Pooch Hall si Eddie Marsan.

Filmul va relua firul actiunii de unde a ramas in al saptelea si ultimul sezon al seriei aclamate create de Ann Biderman. Serialul a fost difuzat pe Showtime intre 2013 si 2019 si s-a axat pe povestea lui Ray Donovan si ale vietii sale pline de aventuri in care lucreaza ca un detectiv care rezolva problemele clientilor sai, fie ca este vorba de recompense, amenintari, curatarea locului crimei si alte activitati ilegale care erau, de obicei, celebri.

Asa cum se poate observa din imaginea postata pe Schreiber, Kerris Dorsey si-a reluat rolul lui Bridget, fiica lui Ray Donovan, in timp ce Mihok il interpreteaza pe Bunchy, fratele mai mic al acesteia si fiul lui Ray. Hall il interpreteaza in continuare pe Daryll, fratele vitreg mai mic al lui Ray, in timp ce Marsan l-a interpretat pe fratele sau mai mare, Terry. 

“Cand filmarile la serialul Ray Donovan au fost oprite, dupa 7 sezoane incredibile, foarte multi fani ne-au spus ca nu sunt pregatiti sa isi ia ramas bun de la Ray si de la familia sa. Suntem incantati ca ii putem face din nou fericiti cu acest nou capitol”, spune Gary Levine, de la reteaua de televiziune Showtime.

Serialul Ray Donovan cu ale sale 82 de episoade i-au adus lui Jon Voight un Glob de Aur, iar Hank Azaria a fost premiat ca cel mai bun actor invitat in 2016 pentru rolul Ed Cochran.

Liev Schreiber a primit cinci nominalizari la Globurile de Aur si trei nominalizari la Premiile Emmy pentru rolul lui Ray Donovan, cel care pare ca are mereu o bata de baseball la indemana pentru a-si rezolva probleme.

Filmarile la serialul „Ray Donovan” au fost anulate la inceputul anului trecut, dupa al saptelea sezon.

Cel de-al saptelea sezon s-a incheiat in luna ianuarie. „Dupa sapte sezoane incredibile, ‘Ray Donovan’ si-a incheiat difuzarea la Showtime”, a transmis atunci reteaua intr-un comunicat. „Suntem mandri ca serialul s-a incheiat cu cifre de audienta atat de mari si intr-o nota puternica. Le mulţumim lui Liev Schreiber, Jon Voight, showrunner-ului David Hollander si intregii distributii si echipe, din trecut şi din prezent, pentru munca depusa”.

Nascut in 1967 in San Francisco, Liev Schreiber a devenit un actor renumit la finalul anilor ’90 dupa o serie de roluri in filme independente urmate de premii pentru prestatiile teatrale de pe Broadway.

Schreiber a devenit cunoscut dupa rolul Cotton Weary din trilogia horror „Scream” si productii de succes precum „Phantoms” (1998), „The Sum of All Fears” (2002), „The Manchurian Candidate” (2004), „The Omen” (2006), „X Men Origins: Wolverine” (2009). 

Dupa succesul seriei Ray Donovan care i-a adus 5 nominalizari la Globurile de Aur si 3 la premiile Emmy, actorul de origine americana a primit roluri in filme pentru public tanar si pentru copii prin „My Little Pony: The Movie” (2017), „Isle of Dogs” (2018) si „Spider-Man: Into the Spider-verse” (2018).

Pe langa filme, Schreiber are o cariera de succes in teatru inca de la inceputul carierei sale, din 1992.

A aparut pe scenele de pe Broadway-ul american in peste 15 spectacole de teatru printre care „Hamlet”, „MacBeth”, „Tempest”, „Henry al V-lea” si „Glengarry Glen Ross”. Cel din urma i-a adus si primul trofeu Tony din cariera, in 2005. Tot in 2005 a debutat si ca scenarist si regizor cu „Everything is illuminated” iar in prezent lucreaza la o adaptare cinematografica a romanului „Across the river and into the trees” pe care o va regiza si in care va juca alaturi de Pierce Brosnan.

Anul acesta il veti vedea in „The French Dispatch”, filmul mult-asteptat al lui Wes Anderson care ii mai are in distributie pe Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Bill Murray,Owen Wilson, Edward Norton, Willem Dafoe, Saoirse Ronan, Jason SchwartzmansiAnjelica Huston.

Citește în continuare