Skip to content

Trend: Restaurante cu tematica jocului Monopoly sau cu atmosfera din DC Comics se deschid la Londra

Arhitectii si designerii de restaurante incearca sa gaseasca noi idei pentru a atrage clientii in localurile proaspat deschise in oras. Pe langa meniu, atmosfera si design, si tematica restaurantului transforma o iesire la masa intr-o adevarata experienta.

In cartierul londonez West End se deschide in luna august Monopoly Lifesized, o experienta imersiva 4D a jocului Monopoly, care va avea inclusiv un restaurant si un bar. Locul se va numi The Top Hat si va servi preparate din bucataria traditional englezeasca, iar cocktailurile vor fi inspirate de jocul Monopoly. Meniul va respecta principiile convivial dining, un loc de intalnire prietenos pentru prieteni.

Fiecare bautura din meniu reprezinta o proprietate sau un loc emblematic din Londra, iar oaspetii pot comanda un pachet de „MONOPOLY Deal” pentru o runda rapida de joc de carti in timp ce se bucura de cocktailurile lor.

Tot la Londra se deschide curand si un restaurant teatral, cu tematica de benzi desenate inspirata din DC Comics, in cartierul Soho.

Primul de acest gen din lume, noul loc, numit Park Row, a fost creat in parteneriat cu Warner Bros. Themed Entertainment si DC. Inspirat de povestile tuturor supereroilor preferati, publicul se  poate astepta sa vada cum spiritul orasului Gotham prinde viata intr-un interior dramatic, cu mancaruri pe masura.

Restaurantul va fi impartit in cinci parti distincte: un lounge bar numit Pennyworth’s, denumit dupa majordomul lui Bruce Wayne; o zona de luat masa numita Iceberg Lounge cu divertisment live, inspirat de The Penguin; The Rogue’s Gallery, o experienta culinara inspirata de Katwoman a Selinei Kyle; o zona separata de socializare numita Old Gotham City, care serveste cocktailuri si gustari la bar; si spatiul pentru Teatrul Monarch.

In presa britanica, au fost anuntate deja preturile pentru meniu, care incepe de la 195 de lire sterline, iar felurile de mancare sunt creatiile unor bucatari de top, printre care Karl O’Dell (Texture), Kim Woodward (100 Wardour si Savoy Grill), Lyre Pedrazuela (South Lodge si Bakeoff: The Professionals), precum si iluzionistul Chris Cox si Mark Garston (The Fat Duck).

Citește în continuare