Skip to content

A aparut primul trailer al filmului „House of Gucci” cu Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto (intr-o transformare spectaculoasa), Jeremy Irons, Al Pacino, Salma Hayek si Madalina Ghenea, in regia lui Ridley Scott.

Studiourile MGM au dezvaluit primul trailer oficial al productiei „House of Gucci”, in regia lui Ridley Scott care va fi lansat in cinematografele americane pe 24 noiembrie.

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului are o distributie formata din numerosi actori nominalizati si castigatori de Oscar: Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek si alti actori precum Camille Cottin, Jack Huston, Reeve Carney, Youssef Kerkour si romanca Madalina Ghenea.

Adam Driver in rolul lui Maurizio Gucci
Lady Gaga in rolul Patrizia Reggiani

„House of Gucci” ii are in rolurile principale pe Adam Driver (Marriage Story, BacKkKlansman) si Lady Gaga care a fost premiata in cinematografie pentru seria American Horror Story si in filmul „A star is born” care i-a adus un Oscar pentru cel mai bun cantec de pe coloana sonora. 

Inspirat dintr-o poveste reala, filmul aduce un omagiu istoriei dramatice a casei de moda Gucci si a mostenitorilor lui Guccio Gucci, fondatorul brandului italian. Gaga joaca rolul Patriziei Reggiani care se casatoreste cu Maurizio Gucci, jucat de Driver, nepotul lui Guccio Gucci. Pe langa o casatorie care a starnit interesul lumii intregi, transformandu-i intr-unul din cele mai faimoase cupluri ale anilor ’80-’90, povestea lor s-a terminat dramatic cand Reggiani a platit doi asasini care l-au omorat pe fostul ei sot. Asa cum e obisnuit deseori in filmele italiene, povestea unei afaceri de familie include iubiri, tradari, decadenta, razbunari, crime, intrigi periculoase si mafioti.

Mai jos puteti urmari trailerul.

Posterele oficiale ale personajelor din film au dezvaluit si transformarea spectaculoasa a lui Jared Leto care pare de nerecunoscut in rolul lui Paolo Gucci.

Artistul care a castigat deja un trofeu Oscar pentru rolul de travestit jucat in „Dallas Buyers Club” din 2013 ar putea intra in cursa pentru un nou trofeu cu aceasta transformare in care s-au folosit atat de multe elemente prostetice pana la punctul in care, cu exceptia ochilor, toate trasaturile originale ale lui Leto au fost alterate.

In anii ’80, Paolo Gucci a incercat sa capitalizeze pe faima familiei Gucci prin lansarea tinutei Gucci Plus pe cont propriu iar decizia lui a creat tensiuni uriase in cadrul familiei.

Aparitia lui Jared Leto in film nu este tocmai o surpriza deoarece in ultimii 5 ani, de cand designerul Alessandro Michele a devenit directorul creativ al casei de moda, artistul a fost implicat constant in campaniile promotionale Gucci.

Scenariul a fost scris de Becky Johnston si Roberto Bentivegna si este bazat pe cartea „The House Of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” scrisa de Sara Gay Forden si publicata in 2001.

Al Pacino in rolul Aldo Gucci, fiul fondatorului Guccio Gucci
Jeremy Irons in rolul lui Rodolfo Gucci care a activat in filme sub numele de Maurizior D’Ancora

Madalina Ghenea va aparea in film in rolul Sophiei Loren, fiind deseori comparata cu actrita italiana in privinta aspectului fizic. 

Ghenea, care a mizat dintotdeauna pe asemanarea evidenta cu Loren, apare intr-o tinuta eleganta, cu blana, inconjurata de fotografi si reporteri, in fata magazinului Gucci. In imaginile surprinse pe platourile de filmari, Madalina este intampinata de Al Pacino care il interpreteaza pe Aldo Gucci, unchiul lui Maurizio Gucci, mostenitorul imperiului Gucci. Mai jos puteti vedea mai multe imagini de la filmari.

Desi nu s-a nascut in inalta societate, Patrizia Reggiani a fost incurajata de tatal ei sa faca parte din lumea buna a orasului Milano. Ii cumpara haine scumpe si masini sport pentru a impresiona cercurile sociale ale vremurilor.

Planul lor a functionat iar Patrizia Reggiani si Maurizio Gucci s-au intalnit, s-au indragostit si, in ciuda unor reticente din partea familiei lui, s-au casatorit in 1972. Pentru a-i ajuta familia sotiei sale, Gucci a cumparat de la ei mai multe proprietati, insule private si iahturi. 

In anii ’80, cuplul Patrizia-Maurizio era unul dintre cele mai populare din presa mondena, masinile lor rosie aveau placute de inmatriculare care imbinau numele lor in „Mauizia”. Au devenit prieteni cu Presedintele Kennedy si sotia sa, Jackie Kennedy. In aceeasi perioada, Patrizia a fost poreclita „Lady Gucci”. 

In 1991, dupa nasterea celor doua fiice ale lor, Maurizio a parasit-o brusc pe Patrizia pentru o femeie mai tanara. In ’92, Reggiani a suferit de o tumoare pe creier si a trecut printr-o operatie dureroasa. In lunile imediat urmatoare, Maurizio a vandut actiunile Gucci pentru 120 de milioane de euro, o miscare care a alimentat resentimentele sotiei sale care investise tot ce avea in afacerea familiei.

Doi ani mai tarziu, Gucci a fost impuscat si ucis in drum spre birou. Desi era suspecta, Patrizia nu a fost arestata imediat. In timpul procesului, s-a descoperit ca Reggiani a vrut sa se asigure ca Maurizio nu se va casatori niciodata cu noua sa partenera, Paola Franchi, si ca nu va dezmosteni cele doua fiice ale lor, Allegra si Alessandra. Unul dintre complicii ei s-a laudat cu crima comisa si a dat-o de gol pe Reggiani.

Citește în continuare