Skip to content

Ed Sheeran, Coldplay, Billie Eilish, Lorde si The Weeknd sunt parte din Global Citizen Live 2021. Evenimentul care strange fonduri pentru remedierea efectelor Covid are loc pe 25 septembrie in mai multe locuri din lume

Organizatia umanitara Global Citizen revine in atentia tuturor cu o serie de concerte de caritate care vor avea loc simultan in mai multe orase din intreaga lume, in timpul unei difuzari live de 24 de ore pe 25 septembrie.

Momentan, au fost anuntate concertele din Paris, New York si Lagos, urmand ca programul pentru Londra, Rio de Janeiro, Seoul, Los Angeles si Sydney sa fie anuntat ulterior.

La concertul de la Paris, headliner va fi Ed Sheeran, insa si Doja Cat, H.E.R. si Christine and the Queens vor concerta pe aceeasi scena.

La New York, Coldplay va fi cap de afis, alaturi de Billie Eilish, Lizzo și Meek Mill.

Femi Kuti, Davido, Tiwa Savage si Made Kuti vor concerta in Lagos, Nigeria, pe 25 septembrie pentru Global Citizen Live. Mai multe detalii despre spectacolele live din Londra, Rio de Janeiro, Seoul, Los Angeles si Sydney vor fi anuntate in curand, organizatia umanitara anuntand deja ca parte din concertul global vor fi si The Weeknd, Lorde si Metallica. Mai mult, Adam Lambert, Alessia Cara, Andrea Bocelli, Angélique Kidjo, BTS, Burna Boy, Camila Cabello, Christine and the Queens, Coldplay, Davido, Demi Lovato, DJ Snake, Duran Duran, Femi Kuti, Green Day, Hugh Jackman si Deborra-lee Furness, Keith Urban, Lang Lang, Lizzo, Rag’n’Bone Man, Ricky Martin, Shawn Mendes, The Lumineers, Tiwa Savage si Usher care vor urca pe scena pentru Global Citizen Live 2021.

BBC este partenerul principal al evenimentului, care va difuza concertele in Marea Britanie, dar si pe YouTube si Twitter. Scopul evenimentului cu transmisie globala este sa “responsabilizeze liderii mondiali si liderii de afaceri pentru a remedia daunele cauzate de pandemia COVID-19”, sustin organizatorii.

Biletele pentru spectacolele din Paris si New York City vor fi disponibile in curand pe platforma Global Citizen Live.

Evenimentul este al treilea din seria de suport acordat luptei pandemice, dupa „VAX LIVE: Concert to Reunite the World”, o initiativa care isi propune sa promoveze intoarcerea la normalitate datorita vaccinului din mai 2021 si evenimentul organizat de Lady Gaga in aprilie 2020, „One World: Together At Home”, care a strans bani pentru a lupta impotriva Covid-19.

One World: Together At Home” a fost show-ul care a reunit cei mai mari entertaineri din lume, fiind difuzat in Romania. Alicia Keys, Amy Poehler, Awkwafina, Camila Cabello, Celine Dion, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez au facut parte din eveniment.

Show-ul a fost prezentat de cunoscute gazde ale unor emisiuni celebre de late nigh in Statele Unite. Este vorba de Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel  si Stephen Colbert.

La eveniment au participat si Alicia Keys, Amy Poehler, Awkwafina, Camila Cabello, Celine Dion, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez, LL COOL J, Lupita Nyong’o, Matthew McConaughey, Oprah Winfrey, Pharrell Williams, Sam Smith, Shawn Mendes, Taylor Swift, Usher, Victoria Beckham, Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong (solistul formatiei Green Day), Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris si Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan si Stevie Wonder.

Donatiile din partea sustinatorilor si a partenerilor corporate vor merge catre organizatia Global Citizen care se lupta cu eradicarea saraciei.

Citește în continuare