Skip to content

La aniversarea de 63 de ani, Madonna a anuntat un nou parteneriat cu Warner Music Group. Vor fi publicate in editii de lux mai multe albume ale artistei

La cea de-a 63-a aniversare a Madonnei, vedeta a sarbatorit cu un anunt oficial al parteneriatului cu  Warner Music Group, care ii va edita editiile de lux a mai multor albume de referinta. Parteneriatul va reincepe din 2022.

Despre parteneriat, Madonna a spus: „Inca de la inceput, Warner Music Group a ajutat sa-mi aduc muzica si viziunea mea muzicala fanilor din intreaga lume. Au fost parteneri uimitori si sunt incantata sa fiu in continuare impreuna cu ei pentru a sarbatori”.

Publicatia The Sun anunta inca de anul trecut acest parteneriat, cand artista nu a mai confirmat continuarea parteneriatului cu Interscope Records. Warner Music a sustinut-o pe Madonna in 1982, la lansarea carierei sale, in cadrul Sire Records. In acea perioada a lansat cele mai faimoase albume de pana acum, printre care materialul discografic de debut care ii poarta numele, „Like a Virgin” aparut un an mai tarziu, „True Blue” (1986), „Like a Prayer” (1989) si „Erotica” (1992).

Ea a renuntat la contractul cu casa de discuri la momentul in care a intervenit suprematia digitalului si in muzica, iar cele mai mari incasari se faceau din turneele mondiale, fiind de altfel primul mare artist care a renuntat la contractul cu o casa de discuri traditionala. In acel moment si-a creat propria casa, Maverick, prin care si-a organizat turneele.  Cativa ani mai tarziu, a inchis Maverick.

Madonna a anuntat anul trecut ca va fi co-autoarea scenariului si va regiza un film autobiografic, afirmand ca nimeni nu e mai potrivit sa faca asta.

Vedeta pop a anuntat vestea printr-un videoclip postat pe Instagram mentionand ca urmeaza sa scrie un scenariu cu Diablo Cody.

Lansarea stirii a fost facuta anul trecut, pe contul de Instagram a vedetei, printr-un videoclip alb-negru care le arata pe Madonna si Cody lucrand impreuna, cu Cody tastand pe un laptop si o masa plina de caiete datate in fata lor si pot fi auzite conversatii scurte legate de scenariu. Madonna ii descrie lui Cody costumul celebru cu sutien in forma de con semnat Jean Paul Gaultier, pe care l-a purtat in turneul „Blond Ambition” din 1990, lucru care i-a determinat pe fanii artistei sa speculeze ca proiectul poate fi un film documentar despre cariera cantaretei.

De curand, artista dezvaluia ca filmul se va axa pe cateva elemente deja cunoscute din viata ei: ascensiunea din anii 1980 din New York, succesul din 1989 cu single-ul “Like a Prayer,” si munca ei la filmul ”Evita”.

Acest scenariu nu este prima aventura a artistei in lumea filmului, vedeta a jucat in 17 productii de-a lungul carierei sale, inclusiv in „Madonna: Truth or Dare” – documentarul turneului mondial Blond Ambition.

De asemenea, a regizat pelicula „Filth and Wisdom” in 2008 si drama istorica „W.E.” in 2011, care spune povestea lui Wallis Simpson si a regelui Edward VIII. Madonna este castigatoarea unui Glob de Aur pentru interpretarea din drama muzicala „Evita”, regizata de Alan Parker in 1997.

Inainte de ultima aparitie din 2009 in „Saturday Night Live”, Madonna si-a imprumutat vocea pentru printesa Selenia din animatia „Arthur and the Invisibles” si a aparut intr-un episod din „Will & Grace”.

Citește în continuare