Skip to content

NOMAD anunta inca doua petreceri cu muzica electronica si DJ TENNIS si THE HACKER protagonisti. 3 septembrie in Mamaia, 17 septembrie Iasi

NOMAD a anuntat inca doua evenimente din seria de de partyuri de muzica electronica cu petreceri programate pentru luna septembrie la Constanta (Mamaia Nord) si Iasi, care ii vor avea protagonisti pe DJ TENNIS si THE HACKER.

Petrecerile destinate publicului peste 18 ani au in spate un scenariu post-apocaliptic, cu artisti de muzica electronica, decoruri si dansatori costumati care vor anima atmosfera.

NOMAD isi face debutul pe 28 august, la Combinatul Fondului Plastic din Bucuresti, cu Palms Trax (unul dintre cei mai apreciati DJ la festivalul Dekmantel, gazda emisiunii radioului NTS “Cooking with Palms Trax”, rezident al clubului virtual GTA si rezident al multor alte cluburi din Europa), Man Power (house, techno, Italo, disco, post-punk, new wave si nu numai, fondator al casei de discuri Me Me Me), Mehmet Aslan (gazda emisiunii radio “Music for Books”, cu inclinatii catre imnuri folk traditionale imbinate impecabil cu muzica electronica moderna) si Eddie Lanzat (rezident Club Control, cu piese lansate sub labeluri precum Dogs & Vultures, Nein Records and Emerald si Doreen Recordings).

Al doilea eveniment este programat pentru 3 septembrie, in Mamaia, la Form Beach, cu un lineup care ii va include pe DJ TENNIS (manager de turneu de trupa punk rock, bucatar profesionist si acum DJ si producator de success, care mixeaza de la disco la techno si de la house la funk, fondator si A&R al casei de discuri Life and Death), Capablanca (C.P.I./ Discos, DJ carismatic si eclectic, producator si fondator al casei de discuri Discos Capablanca) si Gemini Brothers (ritmurile, liniile de bass si sunetele complexe si intense sunt motivele pentru care au scos piese la case de discuri legendare ca Moodmusic, Skint/BMG, Eskimo, or Miami’s Bad Barbie). Un al patrulea DJ va fi adaugat in lineup curand.

Ultimul eveniment din seria NOMAD a acestui an va avea loc pe 17 septembrie, la Iasi, la The Secret.

Lineupul de inchidere a seriei va include The Hacker (DJ legendar trecut prin faze de Techno, EBM, Sci-FI Electro si New Wave, dar probabil cel mai cunoscut de public ca principalul fondator al Electroclash-ului), Kosta (cu o cariera de aproape 20 de ani, e prezent in industrie la o multitudine de festivaluri si cluburi cu un spectru larg de muzica de la funk, disco, afro house, la house si dark disco) si Alexandru Jijian (realizator de show-uri radio show si iubitor de muzica electronica, a impartit scena cu nume ca Jeff Mills, Miss Kittin, Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Apparat, Chris Liebing). Un al patrulea DJ se va alatura lineup-ului din Iasi curand.

Citește în continuare