Skip to content

Muse are de ieri un concert gratuit in realitate virtuala. Experienta ‘Enter The Simulation’  poate fi vazuta prin intermediul unei aplicatii mobile

Formatia britanica Muse a anuntat un nou concert pentru fani, de aceasta data in realitate virtuala, sub numele de „Muse: Enter The Simulation”.

Aceasta experienta interactiva este creata cu ajutorul platformei Stageverse, care va permite fanilor sa retraiasca show-ul Muse care a avut loc la Madrid in 2019, in timpul turneului pentru promovarea albumului „Simulation Theory”. 

Concertul este disponibil prin intermediul unei aplicatii, iar dupa crearea contului, fanii vor putea sa participe la spectacolul grupului impreuna cu rudele lor sau cu alti fani conectati, sub forma unui avatar in 3D personalizat, care se poate imbraca cu tinute semnate de casa de moda Balmain. Intreaga experienta muzicala este gratuita pentru fani, insa pentru o perioada limitata de timp.

„Proiectul Simulation Theory a a avut intotdeauna drept scop o experienta care redefineste rolul umanului in tehnologie”, a spus intr-un comunicat Matt Bellamy, lider si solist al formatiei Muse, citat de publicatia NME.com. Concertul este disponibil deja aici.

Muse este o trupa britanica infiintata in 1994, fiind una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din Europa. Grupul este format din Matthew Bellamy (voce, chitara, pian, clape), Chris Wolstenholme (backing vocals, bas, clape) si Dominic Howard (tobe si percutie). Show-urile acestora sunt excentrice, mai ales pentru ca solistul Matthew Bellamy, este pasionat de teoriile despre conspiratii mondiale, viata extraterestra, teologie si apocalipsa, elemente des intalnite atat in videoclipurile trupei, cat si in concerte. 

Pana acum, trupa Muse a fost recompensata cu numeroase premii internationale, inclusiv cu doua premii Grammy din patru nominalizari, a lansat opt albume de studio, care au fost vandute in peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. De asemenea, trupa Muse a compus piesa „Survival”, care a fost cantecul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

Citește în continuare