Skip to content

Astazi, pe HBOGO se incheie sezonul 3 Succession. Detalii despre sezonul 4 care a fost confirmat deja de producatori.

De astazi HBOGO are online episodul 9 din sezonul 3 al serialului Succession, episod care reprezinta finalul sezonului si un prim verdict in ceea ce priveste averea magnatului media Logan Roy…

Pentru fanii serialului (care are mai multe premii Emmy si Globuri de aur, atat pentru cel mai bun serial cat si pentru actorii din rolurile principale)  exista insa si o veste buna: va fi si sezonul 4. Confirmarea a venit pe contul de twitter official al serialului cu un mesaj simplu “Reinoit pentru sezonul 4”, mesaj insotit cu un fragment din genericul seriei.

Intr-un interviu in The Guardian, Brian Cox interpretul personajul central al seriei, Logan Roy, a lasat sa se inteleaga ca e posibila o continuare.

„Depinde doar de scenaristi”, spunea atunci Cox. “Show-ul a inceput sa aiba propria viata si asta e un avantaj foarte mare pentru ca atat timp cat scenaristii sunt inspirati, el poate continua”

Insa atunci cand a fost intrebat daca va mai aparea si in sezonul urmator, Cox a spus ca nu e neparat necesar “ Pot sa ma omoare. Initial ar fi trebuit sa mor la sfarsitul primei serii, dar cumva ei au realizat ca, pentru poveste, Logan e o piesa centrala e energiilor care se formeaza. Totul se invarte in jurul lui, viciile copiilor sunt legate de el, afacerile sunt legate de el “

Fara a va dezvalui prea multe despre finalul seriei, daca nu ati vazut deja ultimul episod precizam doar ca este unul deschis si creeaza noi piste pentru povesti intrucat copiii lui Logan Roy au gasit o cale si un motiv sa formeze o echipa.

Producatorii au sugerat ca maximum pentru poveste ar putea fi 5 sezoane, dar cel mai probabil vor fi 4, asta in timp ce creatorul showului Jesse Armstrong spune ca “nu vom putea merge prea mult inainte pentru ca la un moment dat un nou CEO pentru compania Waystar Royco va trebui  sa fie numit”.

Considerat unul dintre cele mai bune si mai complexe seriale de televiziune din ultimii ani, Succession – povestea unul mogul media ai carui copii se lupta pentru mostenire – genereaza cu fiecare sezon discutii tot mai multe legate de asemanarile cu realitatea si cu familiile care detin mari trusturi media la nivel  global care ar putea fi inspiratie pentru film.

In primul sezon s-a spus ca povestea e inspirata de familia Murdoch, mai ales ca Jesse Armstrong care a avut ideea serialului a fost preocupat multi ani de activitatea familei Murdoch. Inainte de Succession Armstrong se gandea sa faca un film care se numea chiar Murdoch care avea ca punct central aniversarea de 78 de ani a lui Rupert Murdoch si discutiile din familie despre succesorii sai.

In 2018, Armstrong a precizat insa pentru Variety ca in Sucession e vorba de o familie fictionala, iar in scenariu au mai fost incluse detalii din vietile familiilor William Randolph Hearst, Robert Maxwell si chiar din viata si familia Reginei Elisabeth tocmai pentru ca si-a dorit o poveste despre influenta globala, nu doar in media ci si in politica.

Citește în continuare