Skip to content

Postmodern Jukebox revin in Romania pe 28 iunie la Arenele Romane. Concertul face parte din „The Grand Reopening Tour” inceput in 2021

Fenomenul pop-jazz Postmodern Jukebox revine in Romania pe 28 iunie 2022 la Arenele Romane, in cadrul turneului “The Grand Reopening Tour” (“Marea Redeschidere”) si promite audientelor de pretutindeni o petrecere senzationala in stilul anilor ’20.

Renumiti pentru felul in care reimagineaza genuri contemporane in stilul anilor ’20, “trimitand muzica pop intr-o masina a timpului”, Postmodern Jukebox vor canta unele dintre cele mai mari hituri in stilurile clasice ale epocilor trecute.

“Sunt recunoscator sa pot crea si colabora alaturi de atatia oameni talentati si ne-a fost extrem de dor sa cantam intr-o locatie plina cu fani” spune Scott Bradlee. “Suntem norocosi sa avem atat de multi fani incredibili peste tot in lume, care au ajutat Postmodern Jukebox sa devina un grup cu turnee mondiale si de abia asteptam sa aducem din nou talente extraordinare si sunete clasice in fiecare colt al lumii. Este o Mare Redeschidere, dar si o Mare Reuniune – nu doar pentru membrii echipei noastre, ci si pentru Postmodern Jukebox si fanii divertismentului clasic, “old school”, de calitate.”

Ca toate show-urile Postmodern Jukebox, concertul din cadrul “The Grand Reopening Tour” va aduce pe scena Arenelor Romane un ansamblu impresionant de muzicieni multi-talentati ce vor da viata compozitiilor lui Scott Bradlee. Turneului i se vor alatura invitati-surpriza, ce vor face ca fiecare spectacol sa fie unic si imprevizibil – transformandu-l intr-una dintre cele mai incantatoare experiente muzicale live ale timpurilor noastre, dar si ale timpurilor trecute.

In ultimii zece ani, Postmodern Jukebox au adunat peste cinci milioane de abonati pe canalul lor de YouTube; trupa si-a pornit activitatea in micul apartament al lui Bradlee, in Astoria, Queens si a ajuns in scurt timp intr-un studio din Los Angeles, mult mai potrivit viziunii ambitioase a liderului trupei.

Recent, Postmodern Jukebox a reimaginat binecunoscuta coloana sonora a serialului “Friends” in diferite stiluri muzicale ale secolului al XX-lea – incepand cu jazzul anilor ’20, pana in anii ’90, cu o aparitie-surpriza a duoului The Rembrandts, compozitorii piesei originale.

Cunoscuti pentru celebrele cover-uri in stil vintage dupa hituri pop contemporane, Postmodern Jukebox au cucerit rapid Youtube-ul si multe din piesele lor au fost viralizate pe retelele sociale.

Succesul lor a luat nastere atunci cand cover-ul lor dupa piesa We Can\’t Stop (Miley Cyrus) a adunat peste 14 milioane de vizualizari. Americanii au continuat apoi prin a transforma piesa lui Taylor Swift, “Blank Space”, in cabaret de epoca, au alunecat in jazz cu piesa lui Meghan Trainor, “All About The Bass”,  au pus soul-ul anilor ’70 in „I Want It That Way” (Backstreet Boys) si au lansat o emotionanta varianta voce/pian a celebrului „Take Me to Church” (Hozier).

Postmodern Jukebox a jucat peste o mie de spectacole pe sase continente din intreaga lume, inclusiv locuri ca Radio City Music Hall, Sydney Opera House si Red Rocks Amphitheatre.

Biletele pot fi achizitionate aici: https://pmj.emagic.ro, iar preturile incep de la 170 lei, pana la 245 lei, iar organizatorii pun la dispozitie si pachete “Meet & Greet” cu artistii (880 lei), dar si alte variante care cuprind elemente de colectie a trupei – ecuson oficial, afis de colectie si autografe.

Citește în continuare